Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » LÁNYOK általában ti vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK általában ti vagy a pasitok megy el hamarabb a szexben?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Én

21/L

2011. máj. 5. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Mikor hogy. 26/L
2011. máj. 5. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Változó. :) (20/L)
2011. máj. 5. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha akar, akkor nem megy el...tőle függ, hogy első lesz vagy második.
2011. máj. 5. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
ha figyel rá a barátom, akkor én, ha külön nem foglalkozunk ezzel, akkor ő. 19l
2011. máj. 5. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
eleinte ő, de aztán kitaláltunk egy módzsert. amikor belémhatol elkezd a szakmájával kapcsolatos dolgon gondolkodni./általában széket készít, mert asztalos/ és amikor érzi, hogy elmegyek, akkor már csak rám koncenrtál. kicsit durva, de ha tényleg székeket készítene, akkor már meggazdagodtunk volna:D
2011. máj. 5. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:
és ez mekkora sz*r már kedves utolsó,hogy lényegében a pasid, nem is élvezi a szexet, mert nem tud ott lenni...
2011. máj. 6. 11:12
 8/9 anonim válasza:

Kedves mégutolsóbb!

Én is használom ezt a "taktikát" férfiként és teljesen jó. Már attól is jó a szex, hogy a páromat látom élvezni. No meg nem utolsó sorban ő "spriccelve" élvez el és imádom amikor folyik a farkamon. Onnantól indul be igazán a dolog. :P

2011. máj. 7. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó oké, én pasi vagyok, néha én is ehhez, folyamodok, de ilyenkor még se azon jár az eszed, milyen jó basszus, vagy élvezed úgy tényleg igazán, mint pl amikor orálisan elégítenek ki...
2011. máj. 7. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!