Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudja az ember rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudja az ember rávenni a kedvesét az orális szexre?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a párotok azt mondja, ő bizony sose megy bele. /Hogy mibe? 4 lehetőség jut eszembe:

a) ha a lány nem akarja, hogy a fiú kinyalja

b) ha a lány nem akarja leszopni a fiút

c) ha a fiú nem akarja, hogy leszopja a lány

d) ha a fiú nem akarja kinyalni a lányt/

Na, mit lehet tenni tehát, ha azt mondja, ő soha de soha?

(és könyörgöm, ne kezdjünk a "szopás" és "nyalás" szavakon lovagolni, egyszerűen rövidebb volt így írni)

2011. máj. 5. 18:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogyan lehet, de igazából ez nekem nem is lenne probléma, ha a barátnőm nem akarna orálisan kielégíteni. Na jó, az már inkább, ha nem hagyná, hogy én csinálnám neki.
2011. máj. 5. 18:37
 2/20 anonim ***** válasza:
Kézzel, lábbal. Esetleg nyelvvel.
2011. máj. 5. 18:41
 3/20 szamóca. ***** válasza:

a C típus létezik?:O bár én az A-t is kétségbe vonnám...

egyébként attól függ miért nem akarja. az okot kell kezelni, de ha erőszakoskodsz úgy sosem fog menni.

2011. máj. 5. 18:45
 4/20 anonim ***** válasza:
Rávenni nem lehet, és azt nem értem, akik állítólag szeretik (?) egymást, miért kell azt, akit szeretünk olyan dologra rávenni, amit ő nem akar, neki kellemetlen. Maximum idővel és bizalommal lehet saját magától megváltozik a véleménye a dolgokról, de erőszakos befolyásolással szerintem inkább a csak azért se effektus jön és nem az, hogy nahjó megteszem.
2011. máj. 5. 18:45
 5/20 szamóca. ***** válasza:
61%

megint elérkeztünk a nagy kérdésellentéthez...

1. válasz: Ha szeretsz, ne erőltesd amit nem akarok.

2. válasz: Ha szeretsz, megteszed ezt nekem.

na tessék, melyik állja meg a helyét?:D

2011. máj. 5. 18:47
 6/20 A kérdező kommentje:

Hát ha én olyan vagyok, hogy kell az orális szex, valószínűleg nem tudom lehúzni az életem olyannal, akinek nem kell. Ez a szerelemtől független késztetés. Azért kell megpróbálni meghozni a kedvét. Ha nem megy, akkor meg sajnos magától laposodik el a dolog.

és bizony létezik a c) lehetőség, csak nagyon kevés van... az a) is létezik, én fiú vagyok, és én az a) lehetőséget lennék leginkább képtelen elviselni

2011. máj. 5. 18:50
 7/20 A kérdező kommentje:

"megint elérkeztünk a nagy kérdésellentéthez...

1. válasz: Ha szeretsz, ne erőltesd amit nem akarok.

2. válasz: Ha szeretsz, megteszed ezt nekem.

na tessék, melyik állja meg a helyét?:D"

ez nagyon bölcs, csak nem értem, mit akarsz kifejezni vele

mondom, egy idő után az ellentét szétveti a kapcsolatot, úgy mint két mágnes, amiket azonos pólussal akarsz összenyomni

2011. máj. 5. 18:52
 8/20 anonim ***** válasza:
40%

"Hát ha én olyan vagyok, hogy kell az orális szex, valószínűleg nem tudom lehúzni az életem olyannal, akinek nem kell."

De egyébként mi nyújt neked az orális szex, amit a normál szex nem?

"Ez a szerelemtől független késztetés."

Csak az nem mindegy, melyik az erősebb. Egy érett, felnőtt ember szerintem kordában tudja tartani a vágyait a szerelme javára.

"Azért kell megpróbálni meghozni a kedvét. Ha nem megy, akkor meg sajnos magától laposodik el a dolog."

A szexnek annyi féle fajtája van. 1001 póz legalább. Nem igaz, hogy pont ez az egy annyira lényeges. :D

2011. máj. 5. 18:55
 9/20 anonim ***** válasza:
40%

"mondom, egy idő után az ellentét szétveti a kapcsolatot, úgy mint két mágnes, amiket azonos pólussal akarsz összenyomni"

Na, ez is nagyon érdekes. Én is szívesen venném, ha a barátnőm orálisan kielégítene, de ha nem tenné meg, akkor sem érezném ezt hátránynak.

2011. máj. 5. 18:57
 10/20 anonim ***** válasza:

Ha ezen múlik egy kapcsolat régen rossz.

Szerintem bárkit rálehet venni majdnem bármire akkor ha igazán jó a szex amúgy kapcsolatban.

2011. máj. 5. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!