Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudja az ember rávenni a kedvesét az orális szexre?
Tegyük fel, hogy a párotok azt mondja, ő bizony sose megy bele. /Hogy mibe? 4 lehetőség jut eszembe:
a) ha a lány nem akarja, hogy a fiú kinyalja
b) ha a lány nem akarja leszopni a fiút
c) ha a fiú nem akarja, hogy leszopja a lány
d) ha a fiú nem akarja kinyalni a lányt/
Na, mit lehet tenni tehát, ha azt mondja, ő soha de soha?
(és könyörgöm, ne kezdjünk a "szopás" és "nyalás" szavakon lovagolni, egyszerűen rövidebb volt így írni)
a C típus létezik?:O bár én az A-t is kétségbe vonnám...
egyébként attól függ miért nem akarja. az okot kell kezelni, de ha erőszakoskodsz úgy sosem fog menni.
megint elérkeztünk a nagy kérdésellentéthez...
1. válasz: Ha szeretsz, ne erőltesd amit nem akarok.
2. válasz: Ha szeretsz, megteszed ezt nekem.
na tessék, melyik állja meg a helyét?:D
Hát ha én olyan vagyok, hogy kell az orális szex, valószínűleg nem tudom lehúzni az életem olyannal, akinek nem kell. Ez a szerelemtől független késztetés. Azért kell megpróbálni meghozni a kedvét. Ha nem megy, akkor meg sajnos magától laposodik el a dolog.
és bizony létezik a c) lehetőség, csak nagyon kevés van... az a) is létezik, én fiú vagyok, és én az a) lehetőséget lennék leginkább képtelen elviselni
"megint elérkeztünk a nagy kérdésellentéthez...
1. válasz: Ha szeretsz, ne erőltesd amit nem akarok.
2. válasz: Ha szeretsz, megteszed ezt nekem.
na tessék, melyik állja meg a helyét?:D"
ez nagyon bölcs, csak nem értem, mit akarsz kifejezni vele
mondom, egy idő után az ellentét szétveti a kapcsolatot, úgy mint két mágnes, amiket azonos pólussal akarsz összenyomni
"Hát ha én olyan vagyok, hogy kell az orális szex, valószínűleg nem tudom lehúzni az életem olyannal, akinek nem kell."
De egyébként mi nyújt neked az orális szex, amit a normál szex nem?
"Ez a szerelemtől független késztetés."
Csak az nem mindegy, melyik az erősebb. Egy érett, felnőtt ember szerintem kordában tudja tartani a vágyait a szerelme javára.
"Azért kell megpróbálni meghozni a kedvét. Ha nem megy, akkor meg sajnos magától laposodik el a dolog."
A szexnek annyi féle fajtája van. 1001 póz legalább. Nem igaz, hogy pont ez az egy annyira lényeges. :D
"mondom, egy idő után az ellentét szétveti a kapcsolatot, úgy mint két mágnes, amiket azonos pólussal akarsz összenyomni"
Na, ez is nagyon érdekes. Én is szívesen venném, ha a barátnőm orálisan kielégítene, de ha nem tenné meg, akkor sem érezném ezt hátránynak.
Ha ezen múlik egy kapcsolat régen rossz.
Szerintem bárkit rálehet venni majdnem bármire akkor ha igazán jó a szex amúgy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!