Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most a barátaimmal?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy lánnyal és nagyon szeretem. De a barátaim szerint ciki. Mit tegyek velük? Simán hagyjam őket figyelmen kívül, vagy dobjam is ki őket? Teljesen tanácstalan vagyok.2011. máj. 5. 17:17
1/7 anonim válasza:
A te életed, a te kapcsolatod, nem a barátaidé.
2/7 anonim válasza:
lányok jönnek-mennek, de a barátok maradnak. ha tényleg igaz barátok, akkor hallgasd meg, mik az ellenérveik, mert lehet, hogy csak jót akarnak vele. ugyanakkor ha szereted a lányt, akkor szeresd, mert tényleg ez a te életed. az én barátomra is fújtak az elején, és megértettem, mert féltettek bizonyos dolgoktól. le leállítottam a barátaim, mondván én tudom pontosan, hogy mi zajlik kettőnk közt. meg az idő is minket igazolt.
3/7 anonim válasza:
hány évesek vagytok? a barátaid döntik el helyetted hogy kivel jársz? miért lenne ciki a bnőd? és szakításnál mit mondanál neki? doblak, mert a haverok azt mondták?
4/7 anonim válasza:
"lányok jönnek-mennek, de a barátok maradnak. ha tényleg igaz barátok, akkor hallgasd meg...."
én ezt azért nem így gondolom, mertha szeretsz valakit akkor még a legjobb barátod véleménye sem érdekel..ezt tapasztalatból mondom :) nem kell "kidobni" őket, inkább kérdezd meg mért gondolják cikinek és ha akkor sem értesz vele egyet mond meg neki hogy te szereted őt és hagyjanak téged ezzel, de attól még nemkell összeveszni velük. de ha szereted azt a lányt senki véleménye nem számít, csak a tiéd/tiétek :)
5/7 anonim válasza:
Ha szerinted ciki a barátnőd, akkor meg sem érdemled!
6/7 anonim válasza:
Velem dettó ugyan ezt csinálják, csak én lány vagyok. Imádom a barátom, együtt vagyunk már majdnem 1 éve, és még mindig nagy a szerelem. A barátaim szerint világtalan, csúnya és hülye is... Én nem így látom őt, szerintem igenis okos és jóképű. És ilyenbe a barátnak nem kéne beleszólnia... Szerintem csak akkor kéne, ha látják, hogy valami nem oké, megcsal vagy akármi.. De ilyennel felesleges egymást piszkálni. Az én barátnőimnek is folyton ezt mondom, de ugyanúgy mondják, mondják és mondják. Én viszont nem foglalkozok a véleményükkel :)
7/7 anonim válasza:
Természetesen én nem gondolom azt, hogy a barátnőm ciki. Nagyon szeretem őt.
Az a bajuk, hogy szerintük egy hozzám hasonló fiúhoz nem illik egy husi lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!