Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vajon ugyanazt az érzést élik meg orgazmus alatt mint a férfiak?
Nem, egyáltalán nem ugyanazt élik át.
Ezért jó, hogy mi férfiak nem addig éljük át az orgazmust.
Szerinted véletlen, hogy a természet több milliárd évnyi tapasztalatt a háta mögött így alkotot meg mindket? :)
Együnk sem volt még mindkét nem helyében szex közben,úgyhogy elég szubjektív a dolog,én úgy gondolom,hogy azoknak a nőknek,akiknek egyáltalán van orgazmusuk,azoknak biztos intenzívebb érzés,mint a férfiaknak. Én legalábbis szoktam olyan hatalmasakat élvezni,ami után még vagy negyed óráig olyan,mintha sokkot kaptam volna,férfitól ilyet még nem láttam,szóval:)
19/L
Általában azt szokták mondani, hogy a lányoké hosszabb, elnyújtottabb, a férfiaké ugyanakkor intenzívebb, de lényegesen rövidebb.
Persze pontosan senki sem fogja tudni neked itt megválaszolni, mert mindenki csak az egyiket tapasztalta. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!