Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bizonyított, hogy a homoszexua...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyított, hogy a homoszexualitás már a génekben van, és a fogantatásnál eldőlt?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor:

Hol bizonyították?

Kik?

Mikor?

Hivatalos, elismert, alátámasztott, megcáfolhatatlan?

----

Ha nem, akkor:

Miért híresztelik ezt?

Kik?

Mióta?

Mi hasznuk belőle?

----

(A tudomány nevében kérek mindenkit, hogy csak hivatalos, és elismert adatokat!!! Feltételezésekre nem vagyok kíváncsi!!!)

2011. máj. 5. 15:10
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Te tényleg nem vagy normális, már ne is haragudj... Végigolvastam az összes nézetet, véleményt, összevetettem az én szemszögemmel, és gyakorlatilag egyetlen "baromságot" sem olvastam, - ahogyan bizonyára Te fogalmaztál volna, - hanem reális kutatási eredményekre támaszkodó véleményeket. A te hozzászólásaidból, kedves kérdező, csak azt tudtam leszűrni, hogy egy mániákusan kötekedő szindrómában szenvedő retardált idióta vagy, aki mások lehurrogásában leli örömét. Mert hát mindenki hülye, csak te vagy az okos, igaz? Menj könyvtárba, vagy mit bánom én, de ezt nem itt kellene... Vagy kellett volna, tök mindegy.
2012. máj. 14. 20:19
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!