Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy ha szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy ha szex közben megijed a lány, akkor összehúzódik a vaginája, és úgymond "beszorul" a fiú kukija?

Figyelt kérdés
Ha igaz, volt már benne részetek? Nagyon érdekelne..
2011. máj. 5. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Megtörténhet.
2011. máj. 5. 14:46
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
nem szexeltél mék ugye ?:D
2011. máj. 5. 14:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem xD
2011. máj. 5. 14:49
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Igaz. Hát még, ha köhög, tüsszent. De azért nem szorulsz be.

Viszont létezik a vaginizmus. Ott már beszorulhatsz. Az már orvosi eset. Keress rá.

2011. máj. 5. 14:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
2011. máj. 5. 14:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is hallottam erről, de nem tapasztaltam, pedig már volt, hogy épp a párommal szeretkeztünk, (nekem van egy hatalmas dög kutyusom, aki be tud nyitni a szobámba, úgy hogy felugrik a kilincsre), na és a kiskutyám pont akkor gondolt úgy, hogy nagy csapkodás és robaj közepette benéz hozzánk.

Hát akkor megijedtem nagyon, de nem szorult semmi sehova. Pedig alapjában véve viszonylag szűk vagyok, a barátomnak pedig teljesen normális méretei vannak.

2011. máj. 5. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik haveromnak volt olyan h rájuk nyitott a csaj kishúga ettől a csaj megijedt és úgy összeszorult ha a srác nem tudta kihúzni XD Persze a tesóját kiküldték de pár percig még el tartott mire ki tudta húzni
2011. máj. 5. 15:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon megijed a csaj, akkor rá tud szorulni a srácra.
2011. máj. 5. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Bocsánat, de ezeken olyan jót nevettem:):)
2011. máj. 5. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
Sőt, a száj a fogakkal együtt is rá tud szorulni, na AZ már kellemetlenebb :D
2011. máj. 5. 16:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!