Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kézzel elégítettem ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kézzel elégítettem ki a barátomat először de?

Figyelt kérdés

Most voltunk először együtt és kivertem neki. Más nem volt és nem engedte, hogy szájjal is csináljam, mert nem akart erőszakosnak tűnni. Így nem volt nedves de a végén elment. Akkor élvezte? Ezek szerintem nem volt neki kellemetlen így? Mert fel is ajánlottam neki, hogy szájjal csinálom kicsit, hogy nedvesebb legyen.

Úgy is ugyanúgy élvezhető?

2011. máj. 5. 14:00
 1/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek sajnálom ha bután tettem fel kicsit a kérdést.
2011. máj. 5. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha a pasinak megömlése van, akkor 100 %, hogy van orgazmusa is.
2011. máj. 5. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan élvezte, ha elment. Nem muszáj azt nyálazni.
2011. máj. 5. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Jajj már.:DNem százas a srác amiért nem engedi meg,hogy bekapd.:D Legközelebb köpj a markodba,ha zavar,hogy száraz a kukija..,de csak simán egy olyan pillanatban,amikor nem figyel,bekaphattad volna,úgy sem ellenkezett volna tovább.
2011. máj. 5. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
szerintem javíttasd meg az új autód mert máris tropára ment
2011. máj. 5. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én élveztem volna biztos:D Bár tényleg izgatóbb nyálasan.
2011. máj. 5. 15:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, már megijedtem, hogy rosszul tettem fel a kérdést és lekiabálják a fejem. csak féltem, hogy fájdalmat okozok neki.. és mivel nemet mondott, hogy felajánlottam, hogy csináljam e szájjal nem is egyszer gondoltam akkor nem firtatom, nem akartam felidegesíteni:)
2011. máj. 5. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha vágysz rá, akkor próbálkozz. Úgyis szólni fog, ha valami nem jó érzés neki.
2011. máj. 5. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért nedvesedik az magától is elvileg, hiszen izgalmi állapotban termelődik előváladék. Másrészt ha nem is kapod be, azért csorgathatsz rá nyálat szádból. Egyébként szerintem is élvezte, ha sikerült elmennie, szóval nincs nagy gond. ;)
2011. máj. 5. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:

én szárazon verem ki, és qva jó:D

f17

2011. máj. 5. 19:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!