Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belemenjek szerintetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek szerintetek? Hülyeség lenne kihagyni ilyet nem?

Figyelt kérdés
Van egy csajszi haverom aki full jó csaj dögös meg minden és múltkor szóbajött a szex téma aztán később elmondta hogy barátilag ha szeretném szívesen lecumizna...erre egyáltalán nem számítottam és eléggé meglepett egy ilyen jó csajszitól...nem kérdés hogy bennelennék főleg hogy ő ezt komolyan is gondolja főleg hogy csókolózni meg ilyeneket szoktunk,jó lehet kicsit ribi a csaj mert volt hogy egy másik fiúhaverját is leápolta akivel én dumáltam és állítólag nagyon érti a dolgát viszont érdekes mert szűz de szopni azt szeret és állítólag tud is rendesen csak ő pár évvel fiatalabb nálam de attól még belemehetek nem?Mondjuk ilyenben még nem volt részem de gondolom eléggé jó lesz nem?Viszont hozzánk meg hozzájuk nem nagyon tudunk menni így kéne valami alkalmas hely valaki tudna ilyet?
2011. máj. 5. 13:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Hányadik lennél neki a sorban? :) Hány és milyen pasi pénisze járt már előtted a szájában? Ugye tisztában vagy azzal is, hogy nemi betegségeket az orális szexszel is el lehet kapni, és lehet terjeszteni? :)
2011. máj. 5. 13:41
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Egy laza cigit bárhol le lehet rendezni. Légy egy kicsit kreatív.
2011. máj. 5. 13:41
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
Tetszőleges elhagyatott helyen, és igen, hülyeség volna kihagyni :)
2011. máj. 5. 14:12
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Hány éves ez a lány?

Elég r*banc,de menj bele,ha ő akarja,akkor had csinálja,legalább élvezd ki a r*ngyóságát.:D

2011. máj. 5. 14:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Így van:)Mondjuk én inkább az a visszafogott típusú fiú vagyok de sztem bűntudatom lenne ha ezt kihagynám:)Amúgy 15 éves de érettebb külsőleg,belsőleg csak kicsit könnyűvérű:)
2011. máj. 5. 14:22
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerinted,és a világ szerint Ő rib@nc.Te pedig egy olyan srác,aki erre vevő.Szóval 1-1.Használd ki!
2011. máj. 5. 14:25
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Szűzku.rva. Amúgy meg hajrá. Nem szoktam senkit biztatni, hogy használja ki a másikat, de ő akarta...
2011. máj. 5. 14:39
 8/16 anonim ***** válasza:
71%

Ez a csaj több faszt fogott,mint kilincset. Én meggondolnám,hova rakom a farkam,de te tudod...

Ha gondolod,megadom a nemibeteg gondozó számát...

2011. máj. 5. 14:52
 9/16 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell ribizni a csajt, ha belemész te sem vagy különb vagy igényesebb, az ilyeneknek szoktam "kívánni" járják meg egy jó kis nemi betegséggel, megtanulnák, hogy az a minimum igényesség, hogy megválogatom kivel létesítek szexuális kapcsolatot.
2011. máj. 5. 15:02
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert a csaj szeret szopni,az még nem jelenti,h igénytelen.Kedves utolsó,nyilván te így jártál...azért mert te lefekszel,meg leszopsz/kinyalsz minden igénytelent,attól még nem mindenki az,mert pl szeret szopni.
2011. máj. 5. 15:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!