Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek, ha túlságosan is kívánom a szexet?
25 éves srác vagyok. A gondom az lenne, hogy túlságosan is kívánom a szexet. Utóbbi két barátnőmet is emiatt veszítettem el, hogy túlságosan is sokszor szexeltünk. Akár napi szinten 2x 3x. Jelenleg egyedül vagyok. A gondom az hogy nem vagyok az a nagy hétvégi bulizós típus, így elég nehezen találok olyan nőt aki elfogadná hogy ilyen vagyok.
Próbálkoztam szexpartnerkereső oldalon is, de nem volt semmi sikerélmény (ebben mondjuk az is közrejátszik hogy allergiás vagyok MINDEN fajta óvszerre, így a használata nálam teljesen felejthető, anélkül meg senki nem hajlandó szexelni, még akkor sem ha egészséges vagyok teljesen. Na mindegy) Szóval most nem tudom mit tegyek, az önkielégítés néha segít, de nem helyettesít egy nőt sem. Átlagos srác vagyok, átlagos méretekkel, semmi adoniszi külső (nem vagyok ronda )
Nőideálom sincs, csak legyen csinos és ne legyen duci.(18-35éves korig)
Esetleg valami tanács, vagy ötlet? Mert lassan kezdek megőrülni.
"Nőideálom sincs, csak legyen csinos és ne legyen duci.(18-35éves korig)"
:D :D :D
Ekkore egy hatalmas epic failt.
Én akár napi 5x-7x is csinálom, ha lehet, eddig még egy nő sem panaszkodott miatta... az óvszerallergiával sem vagy egyedül, de nekem az a nagy szerencsém megvan, hogy 1-2 típus van, amit tudok használni. Próbálj találni egy normális csajt, csak ez a tippem. én ugyan sokat bulizok, de a válogatásom miatt ritka, hogy onnan vigyek valakit haza. Légy nyitott barátságos, és őszinte. Én például nem tartozom a kimondottan szemet gyönyörködtető emberek közé, de tudom hogy mi az amitől "döglik a légy", nálam kategóriákkal jobb nőket kaphatok meg bármikor.
Legyen önbizalmad! (22/F)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!