Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitévő legyek, ha túlságosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek, ha túlságosan is kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

25 éves srác vagyok. A gondom az lenne, hogy túlságosan is kívánom a szexet. Utóbbi két barátnőmet is emiatt veszítettem el, hogy túlságosan is sokszor szexeltünk. Akár napi szinten 2x 3x. Jelenleg egyedül vagyok. A gondom az hogy nem vagyok az a nagy hétvégi bulizós típus, így elég nehezen találok olyan nőt aki elfogadná hogy ilyen vagyok.

Próbálkoztam szexpartnerkereső oldalon is, de nem volt semmi sikerélmény (ebben mondjuk az is közrejátszik hogy allergiás vagyok MINDEN fajta óvszerre, így a használata nálam teljesen felejthető, anélkül meg senki nem hajlandó szexelni, még akkor sem ha egészséges vagyok teljesen. Na mindegy) Szóval most nem tudom mit tegyek, az önkielégítés néha segít, de nem helyettesít egy nőt sem. Átlagos srác vagyok, átlagos méretekkel, semmi adoniszi külső (nem vagyok ronda )

Nőideálom sincs, csak legyen csinos és ne legyen duci.(18-35éves korig)

Esetleg valami tanács, vagy ötlet? Mert lassan kezdek megőrülni.

2011. máj. 5. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nőideálom sincs, csak legyen csinos és ne legyen duci.(18-35éves korig)"

:D :D :D

Ekkore egy hatalmas epic failt.

2011. máj. 5. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Le kell küzdened néha az ösztöneidet :)
2011. máj. 5. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Mellesleg, véleményem szerinte a barátnőid nem azért hagytak el téged, mert túl sokszor kívántad a szexet, hanem azért, mert egy idő után úgy érezték, hogy azért vagy együtt velük, amit csinálhatsz velül, nem pedig önmaguk miatt ugye.
2011. máj. 5. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ismerkedj addig meg a feles energiáid fordítsd valami hasznos dologra, munka, tanulás, sport, kösd le magad, meglátod nem lesz időd a szexen gondolkodni. Mert ha tényleg allergiás vagy az óvszerre alkalmiba anélkül a saját érdekedben ne menj bele, lehet te egészséges vagy, de a lányról nem tudni...
2011. máj. 5. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Én akár napi 5x-7x is csinálom, ha lehet, eddig még egy nő sem panaszkodott miatta... az óvszerallergiával sem vagy egyedül, de nekem az a nagy szerencsém megvan, hogy 1-2 típus van, amit tudok használni. Próbálj találni egy normális csajt, csak ez a tippem. én ugyan sokat bulizok, de a válogatásom miatt ritka, hogy onnan vigyek valakit haza. Légy nyitott barátságos, és őszinte. Én például nem tartozom a kimondottan szemet gyönyörködtető emberek közé, de tudom hogy mi az amitől "döglik a légy", nálam kategóriákkal jobb nőket kaphatok meg bármikor.

Legyen önbizalmad! (22/F)

2011. máj. 5. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz vagy, kérdező! Még ha van is barátnőd, nem kellene ráerőltetned a napi 2-3 alkalmat, mert ez már tényleg extrém sok... Megelégedhetnél annyival ami a csajnak is jól esik, a többit meg elintézhetnéd kézzel. Mindenesetre én is elhagynálak, mert nem bírnék ennyi szexet elviselni.
2011. máj. 5. 18:11
 7/7 anonim válasza:
Feltehetőleg a barátnőid nem emiatt hagytak el, mert ha két ember valóban kívánja egymást akkor napi többször szeretkeznek. Inkább az lehet a baj, hogy valójában nem elégültél ki teljesen mert nem a lányokra vágytál, hanem csak az elélvezésre. Remélem azért valamennyire átjön, hogy mire célzok. Tehát keress vmi olyan lányt, akinek a nézésétől vagy az érintésétől is majd a nadrágodba robbansz, amellett ki fogsz elégülni és ő sem fogja bánni, ha naponta többször csináljátok.
2011. máj. 5. 18:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.