Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nézik le az emberek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le az emberek ha nem úgy teszek, ahogy az átlag? Például nem borotválom magam.

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy sokan mondták már, hogy borotváljam le a hónaljam. De minek? Azért mert manapság ez a divat? Komolyan, most kit érdekel? (Itt szögezném le, hogy fiú vagyok, nem lány.) És amikor azt mondtam, hogy én nem szoktam a hónaljam borotválni, konkrétan ezt mondták rá: "Hát te hülye vagy." De tényleg, ezt most komolyan nem értem. (Különben is, ha leborotválom, attól csak megerősödik.)
2011. máj. 5. 13:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
És miért foglalkoztat téged mások véleménye? Tegyél rájuk magasról. Egyáltalán minek keresed ilyen emberek társaságát. A barátait az ember saját maga válogathatja meg.
2011. máj. 5. 13:01
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszi, ez mondjuk igaz, csak idegesít.

Hogy például ha strandon meglátnak, miket gondolnak rólam, vagy minek néznek. Azért mindenkiben van valami, ami nem szeretné, ha lenéznék.

2011. máj. 5. 13:04
 3/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. máj. 5. 13:06
 4/18 A kérdező kommentje:
15
2011. máj. 5. 13:09
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Húú, akkor megértelek. :)

15 évesen én is pontosan így éreztem magamat. Egy csodabogárnak a nagy tömegben. Meg is próbáltam megfelelni az elvárásoknak. Aztán úgy 20 éves koromra rájöttem, hogy baromira nem érte meg a dolog.

Sohase add föl önmagadat másokért. Egészen egyszerűen nem éri meg. Legyél önmagad, aki meg nem fogad el téged így, annak meg egyszerűen nem kell keresned a társaságát.

2011. máj. 5. 13:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként ápolt, tiszta vagy, akkor ne foglalkozz ezekkel a véleményekkel. Nem kell mindenben a divatot követni. Sokkal többet ér, ha te jól érzed magadat.
2011. máj. 5. 13:11
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy meg fiúnak leborotválni a hónalját? :D Kinek jut ekkora agymenés az eszébe?
2011. máj. 5. 13:12
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Hát nekem az a véleményem, hogy ha már a lányoknál alap elvárás ez, akkor igenis a pasik is vesződjenek ezzel. Arról nem is beszélve, hogy sokkal szebb látvány. De ettől függetlenül, ha te így érzed jól magad akkor hagyd így.
2011. máj. 5. 13:18
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát lassan már tényleg odáig jutunk ebben a "nagy szőrtelenítésben", hogy nők és férfiak csupaszak lesznek, mint a giliszták!

Hogy is volt az elején? A nők leborotválják a lábukat, aztán a hónaljukat, aztán a bikinivonalat, majd a teljes szeméremtestet,a karjukat is el ne felejtsem! Szóval már csak a fejüket nem borotválják le ugye!

Pasik se maradjanak ki a jóból, hét ők is csupasz mellkassal jönnek-mennek, a farkuk körül is lekapják a gyapjút, most már hónalj borotválkozás is bejött divatba, majd ezután a lábukat is szőrmentesítik és.. .Hurrá! Éljen az egyenjogúság!

Mind csupaszok leszünk!!!

2011. máj. 5. 13:21
 10/18 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
2011. máj. 5. 13:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!