Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le az emberek ha nem úgy teszek, ahogy az átlag? Például nem borotválom magam.
Köszi, ez mondjuk igaz, csak idegesít.
Hogy például ha strandon meglátnak, miket gondolnak rólam, vagy minek néznek. Azért mindenkiben van valami, ami nem szeretné, ha lenéznék.
Húú, akkor megértelek. :)
15 évesen én is pontosan így éreztem magamat. Egy csodabogárnak a nagy tömegben. Meg is próbáltam megfelelni az elvárásoknak. Aztán úgy 20 éves koromra rájöttem, hogy baromira nem érte meg a dolog.
Sohase add föl önmagadat másokért. Egészen egyszerűen nem éri meg. Legyél önmagad, aki meg nem fogad el téged így, annak meg egyszerűen nem kell keresned a társaságát.
Hát lassan már tényleg odáig jutunk ebben a "nagy szőrtelenítésben", hogy nők és férfiak csupaszak lesznek, mint a giliszták!
Hogy is volt az elején? A nők leborotválják a lábukat, aztán a hónaljukat, aztán a bikinivonalat, majd a teljes szeméremtestet,a karjukat is el ne felejtsem! Szóval már csak a fejüket nem borotválják le ugye!
Pasik se maradjanak ki a jóból, hét ők is csupasz mellkassal jönnek-mennek, a farkuk körül is lekapják a gyapjút, most már hónalj borotválkozás is bejött divatba, majd ezután a lábukat is szőrmentesítik és.. .Hurrá! Éljen az egyenjogúság!
Mind csupaszok leszünk!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!