Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt ujjazás közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt ujjazás közben?

Figyelt kérdés
A barátommal tegnap pettingeltünk. Még szűz vagyok, és még ilyen se történt velem. Miközben csinálta, először fájt, de később már jó volt. Viszont olyan érzésem volt, hogy bepisilek vagy nem tudom. Rengeteg volt, ami kijött belőlem, nagyon benedvesedtem. De mi ennek az oka??
2011. máj. 5. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A barátod biztosan a g-pontodat izgatta, akkor érezhetsz vizelési ingert.
2011. máj. 5. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes, a párod tutira örül ennek a nedvesedésnek.
2011. máj. 5. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Amit leírtál az tárgya egy csomó szexuális oktatómindenfélének, "hogyan érjük el ezt a hatást a csajunknál" szemléletben, szóval nemhogy normális, de szerencsés.

Egyébiránt a G-pont izgatása vizelési ingerrel jár.

2011. máj. 5. 16:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor mondható, hogy szerencsés vagyok??:D

A túlzott váladék nem jelent semmit??

2011. jún. 6. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, ez ezzel járhat...
2011. jún. 7. 16:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!