Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Vallanatok oszinten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Vallanatok oszinten az eddigi szexualis tapasztalataitokrol?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kivancsi, hogy az eddigi kapcsolataitokban sokszor volt-e olyan, hogy mar az elso alkalommal is szuper volt a szex az aktualis sraccal.

Volt olyan, hogy eleinte nem mukodott a szex, de aztan egymasra hangolodtatok es kesobb minden klappolt?

Volt olyan, hogy rossz volt a szex es kesobb sem volt javulas?

Az alkalmi kapcsolataitokban (ha voltak ilyenek), elvezetes volt az egyuttlet?

Azokban az esetekben, amikor nem mukodott a szex, milyen okokra vezetitek azt vissza?

2011. máj. 5. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem már mindre volt példa.
2011. máj. 5. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Nekem, csak jó tapasztalatom van. Igaz, hogy a szex kizárólag a szerelemből alakult. Szerelem viszont órák alatt kialakulhat.
2011. máj. 5. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Egy kapcsolatomban volt elsőre is szuper a szex, egy másikban rossz volt és rossz is maradt (ez lehet az én hibám is, más okok miatt (is) kiábrándultam belőle, mielőtt talán egymásra hangolódhattunk volna), egy harmadikban pedig nagyon hullámzó volt, főleg az ő kedvétől függött, hol többet adott nekem, hol pedig csak maga érdekelte.

Alkalmi kapcsolatokban szinte kivétel nélkül minden együttlét élvezetes volt, hiszen akkor úgy választ az ember partnert magának, hogy jó eséllyel ki legyen elégítve ilyen téren, ezt kisebb jelekből már le lehet szűrni az első pár percben. (vagy csak szerencsém volt)

amikor nem működött a szex...csomó oka lehetett. tapasztalatlanság egyik vagy másik részről, érdektelenség, önzés, vagy csak a mindennapi problémák hatása egy-egy estére

2011. máj. 8. 22:27
 4/7 Girlnextdor ***** válasza:
nekem is volt mar szinte minderre pelda. mostani szerelmemmel mar az elso is szuper jo volt de volt olyan amikor az elso nem volt a legjobb de idovel javult a helyzet...de ha mar az elso 3-4 alkalomnal is szar a dolog akkor jobb nem eroltetni...a sex megmutatja azt is hogy kerember ossze illik e vagy sem
2011. máj. 8. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint, ha két ember sokban hasonlít, akkor az a szex minőségén is meglátszik...persze nekem volt már h vkivel 2 hónap alatt nem tudtam szinte semmi kielégítőre jutni, de az emberek átlag idővel egymásra hangolódnak, az én példám csak egy elrettentés arra, hogy van amikor a srác bénább a tizedik alkalom után is, mintha egy szűzzel csinálnám. :/

Viszont van olyan, amikor rögtön összhangban vagytok mindenféle erölködés nélkül is, és csak úgy jön az egész...az ilyen kapcsolatokba érdemes jobban elmélyülni, mert ezek az igazi jó kapcsolatok, és a szex is az ilyen pároknál a legjobbak.

2011. máj. 9. 01:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, volt már olyan is hogy az első szex jó volt, és volt már olyan is, hogy javult. Szerintem olyan nincs, hogy valakivel rossz a szex. Ha valakinek nem jó a másikkal akkor az el kell mondani és ha úgysem változik akkor irányítani kell a másikat:)
2011. máj. 9. 08:52
 7/7 Cukordinnye válasza:
Nálam a jó szexhez szükség van az érzelmi háttérre.
2011. máj. 9. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!