Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A ferde péniszt ki lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferde péniszt ki lehet egyenesiteni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 11:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
rakd ki a sínre amikor jön a vonat
2011. máj. 5. 11:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem. De nem is kell. Így is ugyan olyan jó.
2011. máj. 5. 11:19
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet,fogadd el. A barátomé is ferde, semmi bajom nincs vele. Ügyesen használd,az a lényeg.
2011. máj. 5. 11:20
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi, főleg a vonatost:)
2011. máj. 5. 11:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
satupad! kalapald ki
2011. máj. 5. 11:29
 6/17 anonim ***** válasza:

Viccesen azt szokták mondani, hogy próbáld meg a másik kezével, nem azzal amelyikkel szoktad.

Egyébként miért baj az, ha ferde? /Addig nincs baj, amíg nem fordul vissza a cél előtt!/

Léteznek műtéti, plasztikai megoldások, de minden mesterséges beavatkozás kellemetlenségekkel és fájdalommal jár, és az eredmény legtöbbször nem áll arányban a megpróbáltatásokkal.

Bizonyos mértékű görbület kifejezetten előnyös az örömszerzés terén!

2011. máj. 5. 11:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Bádogost, lakatost, esetleg csőszerelőt kérdezz, nekik vannak mindenféle szerszámaik.
2011. máj. 5. 11:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nahát,pont ezt a kérdést vártam.Mitől félsz?Attól,hogy majd a gyerekeid oldalazva fognak járni?
2011. máj. 5. 11:49
 9/17 szamo77d ***** válasza:

Én még ilyesmiről nem hallottam. De neked sem kellene mindig ezzel foglalkozni. Én nem tudom, miféle új divat ez, állandóan a hossza, átmérője, kerülete, görbülete, és

lehetetlen még felsorolni is azt a rengeteg szempontot,

alyek szerint vizsgálgatjátok mindig a péniszeteket!

Hagyjátok már abba!

2011. máj. 5. 12:39
 10/17 kovpet ***** válasza:
A ferde az most is egyenes. Amire te gondolsz, az a görbe...
2011. máj. 5. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.