Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tőlletek kérdezem inkább hogy miért széngyenlitek sokszor magatokat egy egyéjszakás kaland után?
Figyelt kérdés
Ha jólesett és nemtudja meg senki miért van az hogy sokszor szégyenlitek magatokat meg hogy nemtudtok a tükörbe nézni meg ilyesmi, ha lefeküdtél egy fiuval és az úgy meg...-ot hogy jól esett abba mi a rossz sok lány repetát kér de a legtöbben szégyenlik magukat miért?2011. máj. 5. 09:34
11/11 anonim válasza:
Amikor nem volt senkim évekig, egyszer-kétszer előfordult ilyen. Egészséges nő vagyok, természetes igényekkel és nem volt semmi kötöttségem, senkinek nem tartoztam hűséggel, ezen kívül jól is esett, bántottam meg vele senkit, nem volt okom szégyellni magam.
32/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!