Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell megaláznia azért,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell megaláznia azért, mert nem feküdtem le vele?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok.Van egy 26 éves pasi ismerősöm,több éve ismerjük egymást,azt gondoltam róla,hogy rendes pasi.

Sokat találkozgattunk,utcán összefutottunk mindig hazakísért meg ilyenek.

Hétfőn ugyanígy találkoztunk a boltba,hazakísért,mondtam neki hogy jöjjön be úgysem volt még nálam.

Felmentünk a lakásomba,beszélgettünk kb 3 órát,nagyon rendes volt.

Elkezdtünk csókolózni,eléggé vonzódtam hozzá.

Majd ő szexelni akart,de én mondtam neki hogy nem.

Utána tovább beszélgettünk....

Normálisan elköszöntünk egymástól.

Tegnap velem szembe jöttek a haverjai,és olyanokat szóltak be nekem,hogy "Mivan nincs lyukad?" meg hogy "A puncira buksz?"

Ennyire gáz,hogy én nem feküdtem le vele?Miért kellett így megalázni?

2011. máj. 5. 09:11
1 2 3
 11/21 napietus ***** válasza:
66%
"lukam van, csak nagyítóm nincs" :D:D:D ezdejó...kár, hogy nem nekem jutott eszembe :D
2011. máj. 5. 09:35
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:29

Te is ilyen kis értéktelen p.vadász vagy, mi? Betalált a kérdező? Kellemetlen...

Tudod, normális embereknél az ismerkedés része, hogy egy kicsit csókolóznak, de nem bag.zanak két percen belül, mint a nyulak. Ez pont arra jó, hogy az ilyen kis félpercig akciókész selejteket az ember kiszórja, és azzal feküdjön csak le, aki jó annyira az ágyban, hogy másodszor, harmadszor, de akár ezredszer is alákívánkozzon.

Az ilyen gyorslövetű srácok azt hiszik magukról, hogy menő, amit csinálnak.

Nem menő...

A jó pasiknak mindig hosszú kapcsolataik vannak, mert a csajok meg akarják őket tartani.

Az ilyeneket, mint pl. te, sose hívják fel, és nem keresik őket az első szex után, mert általában az szokott életük legunalmasabb két perce lenni. :DDD

Másodszorra már senki sem óhajt belőle kóstolót kapni.

Ezt csak azért írom le, hogy okulj belőle. :D

2011. máj. 5. 09:35
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

Mekkora f*szok, akik azt mondják, hogy álszentség csókolózni egy pasival, akivel nem akar szexelni az ember! Kérdező, te semmi rosszat nem tettél!!! Mondjuk, talán nem szerencsés elmenni a másik lakására vagy felhívni a másikat magunkhoz, mert ez esetleg adhat okot félreértésre. Ezt én is tapasztaltam, azóta vigyázok ezzel.

Szóval szerintem ignoráld a beszólásokat, te nem tettél olyat, ami miatt szégyenkezned kéne, ők a gyerekesek. Ez a pasi meg nyilván megsértődött, mert jaj, a büszkesége... sajnos vannak ilyenek. Nekem is volt ügyem egy olyan fickóval, aki beszólogatott bunkóságokat, amiért nem sikerült megd*gnia. Az ilyenek iszonyatosan kisebbségi komplexusosak és szánalmasak, nem kell velük foglalkozni.

Szóval nyugi! Kívánom, hogy találj egy rendes pasit magadnak! :)

26/N

2011. máj. 5. 09:38
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat!

Pedig a beszélgetés után el is gondolkodtam rajta,hogy komolyabbra fordíthatnánk a dolgokat,összejöhetnénk...de ezek után...

2011. máj. 5. 10:06
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
Sérti az önbizalmát. Ne foglalkozz vele, egy tuskó.
2011. máj. 5. 10:13
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

Úristen, ha ez a srác tudná, hogy mit veszített veled.

Most őszinte leszek veled kérdező! Egy csóktól én is beindultam volna, de szerencsére megvan a képességem, hogy le is tudok állni sértődés nélkül. És nem gondoltam volna, hogy férfiként valamikor ilyet mondok egy ilyen "megállós helyzetre", de az utóbb történtek után azt mondom, igazad volt. Remélhetőleg legközelebb már a megfelelő emberrel találkozol majd. :)

2011. máj. 5. 10:17
 17/21 anonim válasza:
26%
Felhívod magadhoz, lesmárolod, aztán meg lekoccoltatod? Tényleg bunkó volt a srác reakciója utána (legalábbis a haverjaié biztosan), de te sem voltál korrekt vele.
2011. máj. 5. 10:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fickónak legyen türelme... Persze, nem mindegy hogy koccolnak le, mert ha felháborodást vált ki a közeledésem, miután felinvitáltak a lány lakására, akkor nekem is meg lenne a véleményem (bár nem tálalnám így persze). Ettől függetlenül semmiképp sem kötelesség egyből szexelni...
2011. máj. 5. 12:37
 19/21 anonim válasza:
52%
Én azért meghallgatnám a másik fél verzióját is.
2011. máj. 5. 12:54
 20/21 kovpet ***** válasza:
37%

"Tegnap velem szembe jöttek a haverjai,és olyanokat szóltak be nekem"

Jól értem? A HAVERJAI szóltak be, de te a srácot okolod? Mióta felel az ember más bunkóságáért?

Az meg furcsa, hogy elmondta nekik a dolgot, de azért nem annyira kirívó és ugye a körülményekről sem tudunk semmit...

2011. máj. 5. 13:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!