Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyet lehet Magyarországon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet lehet Magyarországon venni? És ha igen mennyiért?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 4. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez művagina,és szerintem majdnem minden sex shopban lehet kapni.

De ha rendelni akarsz akkor pl itt vannak [link]

2011. máj. 4. 23:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi de necces a rendelés.. :/

Sexshopba meg nem cink bemenni ? :/

2011. máj. 4. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,de más megoldás nagyon nincs.De hidd el nem fognak rád furán nézni ha egy ilyet kérsz.Teljesen természetes.
2011. máj. 4. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Rendelhetsz nyugodtan. Diszkrét csomagolásban szokták az ilyesmit szállítani.
2011. máj. 5. 00:37
 5/7 anonim ***** válasza:

lovehoney.co.uk én innen rendeltem. nagyon gyorsan kihozzák és kb 5 font a szállítási költség, az meg semmi. olyan mintha mo-n rendelted volna. kartondobozba pakolják, mindenféle árulkodó cimke nélkül. a feladó címe is rejtett.

belülről kibélelik sok sok papírral. arra vigyázz, hogy nézd meg az értékeléseket az egyes termékeknél, mert lehet szar minőségű darab is, mint mindenhol.

2011. máj. 5. 01:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet néhány helyről úgy is rendelni, hogy nem házhoz hozzák, hanem leadják egy leadóhelyen és te értemész. Ha valami miatt ciki a házhozszállítás, pl. a szüleiddel laksz.

Bővebben erről:

[link]

2011. máj. 5. 01:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt Fleshlightnak hívják.

[link]

2011. máj. 5. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!