Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretem az anált szerető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karika48 kérdése:

Szeretem az anált szerető nőket! Baj?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 22:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes a felfogásod...
2011. máj. 7. 22:44
 22/36 anonim ***** válasza:
szarásra használd a segglyukad, ne másra-.-"
2011. máj. 7. 23:19
 23/36 anonim ***** válasza:
Felőlem... nem baj,mert engem mit érdekel, hogy mit szeretsz?:D
2011. máj. 7. 23:37
 24/36 anonim ***** válasza:
hát nekem nem tetszik a popo szex :D a másik az oké de a popo szex nagyon nem :S 22L
2011. máj. 7. 23:51
 25/36 anonim ***** válasza:
remélem tapasztalatból írtál
2011. máj. 8. 00:16
 26/36 anonim ***** válasza:

69% os vagyok

igen tapasztalatból! ha a pasi szereti és nagyon akarja mgeteszem érte! de amugy ha nem kéri/nem kell neki nem fogom mondanni

2011. máj. 8. 00:33
 27/36 anonim válasza:
Sziasztok! Ez nem lehet vita tárgya...mindennek meg van a maga helye...akinek tetszik...örüljön...aztán ne panaszkodjon...ha dr.bácsihoz jön...vállalja fel ugyan ezt...( egy ott dolgozó)
2011. máj. 8. 05:10
 28/36 A kérdező kommentje:

Úgy látom sokakat érdekel a téma,és elégge megosztó is.Kicsit furcsának tartom hogy mennyire határozott a véleményük azoknak is akik még nem is próbálták.

A mi esetünkben ez egy izgalmas,közös..."felfedezés" volt főleg,ami végül minden várakozást felülmúlt mindkettőnk részére!(elismerem:vanegésszégügyi kockázata,de bizonyos szabályokat betartva...)

Minden esetre köszönöm az "alkotó" jellegű hozzászólásokat! Érdekesek számomra a megközelítések.

48/f

2011. máj. 8. 07:10
 29/36 A kérdező kommentje:

értékesebbek a vélemények ha mindenki oda írja a végére a korát/nemét.

Köszi!

2011. máj. 8. 07:11
 30/36 anonim ***** válasza:

Én próbáltam, és soha többet nem szeretném, az hogy te szereted azokat a lányokat, nos, az pedofília, ilyen korban már a veled egykorú nőket kellene szeretned. Az írásodból, megfogalmazásodból inkább egy lázadó tininek tűnsz, viszont ha tényleg ennyi idős vagy, az felvet bizonyos kérdéseket.

25N

2011. máj. 8. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!