Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Bővebben lent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebben lent segitség kell

Figyelt kérdés
a párom azt mondta hogy nem szeret mostanában együtt lenni velem mert nem tudok ujat mutatni.de én csak vele feküdtem le és tapasztalatom peddig egyáltalán nincs!megkértem már egy pászor hogy tanitson valamit de mindig azt feleli hogy most nincs kedve!tudna nekem valaki segiteni hogy mit szertnek a férfiak
2011. máj. 4. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen pasit agyon kell ütni.

Szerintem félrek.r. Rosszindulat nélkül.

2011. máj. 4. 21:30
 2/5 szamóca. ***** válasza:

mér kurna félre?..nem agyon kell ütni, hanem feldobni a szexuális életeteket.

nyugodtan legyél perverz. táncolj neki, vetkőzz, játszatok szerepjátékot, szex közben nyugodtan nyúlj magadhoz is, azt is szereti a legtöbb. próbáljatok új helyszíneket, vagy ha eddig volt előjáték, most egyszer-kétszer ne legyen. bármi ami eltér a megszokottól.

lepd meg legközelebb mikor hazaér, és várd pucéran. kérdezd meg milyen szerepjáték izgatná...

nagyon széleskörű lehetőségek vannak, csak ki kell használni

2011. máj. 4. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Keress neten új pózokat... lepd meg valami szexi fehérneművel... szerepjáték... vadszex... tejszínhab...

szextársas... szex a mosógépen... szex a kádban...

állva... fotelbe... erotikus tánc... vegyetek magatokhoz egy vibrátort... 69 amit soha nem lehet megunni... stb... stb... rengeteg lehetőség van!!

Amúgy hány évesek vagytok???

2011. máj. 5. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

Pózokra egy elég jó oldal:

[link]

2011. máj. 5. 10:02
 5/5 A kérdező kommentje:
én 22 ő peddig 23
2011. máj. 5. 21:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!