Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez felfázás vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez felfázás vagy akár terhesség is lehet?

Figyelt kérdés

Ma reggel elég sokszor kellett wc-re mennem.. 4x is egymás után és mindig kevés vizelet jött.

Amikor kb 4edjére mentem wc-re akkor a vizeletemben volt egy ilyen rózsaszínes volt és a wc papíron is volt egy kis pötty.

Ez felfázás vagy akár a beágyazódás is lehet?

Terhességet akár ki is zárhatnánk mert a barátom szerinte biztos, hogy nem ment el... de ez akkor is érdekes.

Ha valaki felfázott akkor lehet a vizelet véres ?

Nem értem!

Help!

Köszönöm !!!

2011. máj. 4. 19:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de úgy tudom a felfázásnál fáj a pisilés. Menj el egy nőgyógyászhoz, ő jobban fogja tudni.
2011. máj. 4. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
védekeztetek? mert ahogy olvasom, nekem az jön le, hogy nem...
2011. máj. 4. 19:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Fájt a pisilés, vagyis inkább kellemetlen volt..
2011. máj. 4. 19:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Terhességet akár ki is zárhatnánk mert a barátom szerinte biztos, hogy nem ment el"

Védekeztetek? Ha csak megszakítást használtatok, akkor nem zárható ki a terhesség, remélem tudod. Egyébként felfázás esetén lehet véres a vizelet, fordulj orvoshoz.

2011. máj. 4. 19:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Most miért lényeg az hogy védekeztünk- e ?

100% hogy nem ment el.

Akkor felfázás, nem?

2011. máj. 4. 19:27
 6/14 napietus ***** válasza:
100%

lehet, hogy felfáztál, lehet, hogy a veséddel van baj, és mivel nem védekeztetek normálisan, az is lehet, hogy terhes vagy. mindenképpen menj orvoshoz, mert ez akárminek is a tünete, nem hagyható figyelmen kívül!

mostantól meg tessék rendesen védeke...á, mindegy...

2011. máj. 4. 19:28
 7/14 napietus ***** válasza:
atyaisten, kislányom. attól, hogy nem ment el, előváladék kerülhetett beléd, és attól is terhes lehetsz. védőnéni, doktorbács, anyukád nem meséltek erről? na, akkor most megtudtad. jobb későn, mint soha. és azért lényeg, hogy védekeztetek-e, mert terhességről szólt a kérdésed.
2011. máj. 4. 19:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy védekeztetek-e vagy semmi, mert az előváladéktól is teherbe lehet esni Kicsi a valószínűsége, de lehet.

Szerintem menj el dokihoz a hasfájásoddal, ha fel vagy fázva, akkor ír fel gyógyszert, hogy hamarabb meggyógyulj.

2011. máj. 4. 19:31
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem fáj nekem a hasam!!!

Meg semmi tünete nincs, hogy terhes lennék.

Csak ez volt most érdekes.. de ha nem lennék felfázva akkor gondolom nem fájt volna vizelet közben...

2011. máj. 4. 19:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért fontos, hogy védekeztetek-e? Mert talán így könnyebben kizárhatjuk a terhességet, nem? Nekem a válaszaidból az jön le, hogy nem védekeztetek. Ha így van, akkor leírom, hogy teljesen mindegy, hogy elélvezett-e a párod, mert az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumot, és így is teherbe eshetsz. Mikor történt az aktus? Csak azért kérdezem, mert a beágyazódás nem 1 nap, szóval hány napja volt az aktus?
2011. máj. 4. 19:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!