Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a jó abban, hogy ha leszops...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó abban, hogy ha leszopsz egy fiút?

Figyelt kérdés
Nyilván a fiúnak jó,ezt tudom. De a lányok mit élveznek benne?Csak azt,hogy a párjukat kielégítsék? Lányok/Nők: nektek nincs hányingeretek közben?Vagy ti is élvezitek? Mi a jó benne?
2011. máj. 4. 19:02
 1/8 Kingaa1 ***** válasza:
94%

1.)Már csak a tudat hogy örömet okozok neki az már is nagyon jó.

2.) Néha még é is élvezem, mert élvezi

3.) Szeretem és érte megteszek bármit

4.) Nem, nincs hányingerem, mert ő nem dugja fel a torkomig, hanem hagyja hogy én csináljam.

5.) Százalékom lepontozódhat, ha nem tetszik a véleményem számodra

2011. máj. 4. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első pasim, akivel ilyesmiket csináltunk eléggé "sós-kesernyés" volt, ha érted mire gondolok, szóval 18 éves koromig szent meggyőződésem volt, hogy minden srácnak kegyetlen rossz íze van, és nem tudtam felfogni, mások hogy tudják ezt elviselni egyáltalán, nemhogy élvezni.

Aztán más pasik is jöttek képbe, és hirtelen rájöttem, hogy a fiúk nem egyformák. Nekem nem maga a folyamat tetszik, hanem ahogy a párom élvezi. Nem tudom, jó érzéssel tölt el, ha elismer, hogy ez hűdejó volt. Nem szokott hányingerem lenni közben, bár a mélytorok valszeg nem menne. Néha begörcsöl az állkapcsom.

20L

2011. máj. 4. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem felizgat, biztos h nedves leszek tőle. Egyszerűen izgató érzés.

22/L

2011. máj. 4. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg is lehet fordítani a kérdést: Vajon egy fiúnak mi a jó abban, ha kinyal egy lányt?

Szerintem például az ÖRÖMSZERZÉS. Nekem legalábbis határozottan jó érzés, ha a páromat sikerül felizgatnom, sőt kielégítenem orálisan. Hogy mit élvezek benne? Élvezem az ő örömét, azt hogy jó neki. Ha kölcsönösen csináljuk egymásnak, akkor mindkettőnknek örömet okoz, hogy kényeztetjük egymást.

És igen, élvezzük.

Mindketten. Nemtől függetlenül.

2011. máj. 4. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább az, hogy jó a barátomnak. Meg aztán annyira izgató látni/hallani, hogy mennyire jó neki. Nagyon szeretem csinálni, csak mindig megfájdul az állkapcsom, ha nagyra kell nyitni a szám:)
2011. máj. 4. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én semmi jót nem találok benne, de nem is kötelező csinálni.
2011. máj. 4. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
A fentieken kívül az is jó, hogy ilyenkor hatalmad van a fiú fölött - mindkét irányban. Nagyjából azt csinálsz vele, amit akarsz, mert a legtöbb fiú nem tud kétfelé figyelni, és ráadásul eléggé kiszolgáltatott helyzetben is van ilyenkor... kivéve, ha rángatja a fejed, azt viszont nem kell hagyni.
2011. máj. 5. 01:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok. Jó válaszokat ad a nagy részetek. Ez a lényege a dolognak. Talán azt a szólás-mondást idézném, hogy "jobb adni mint kapni". Egyébként meg nek is az a lényege, hogy ledugja a torkodon, hanem épp az hogy nem kell csinálnia semmit :). Mellesleg ilyenkor olyat tesztek a barátotokkal amit máshogy képtelen elérni, mert ugye egy férfi kéz durvasága és egy női ajak bársonyossága nem ugyanaz :)
2013. máj. 8. 22:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!