Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos szerint prostiznom kéne egyet, szerintetek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja tettem fel egy kérdést, melyben leírtam, hogy gyakorlatilag undorodom a szextől és a nemi szervektől. Azóta elmentem pszichiáterhez, voltam nála többször is. Ő azt mondta, hogy nagyon erős gátlásaim vannak, és valószínűleg ez okozza az undort is. Adott rá valami gyógyszert, amitől kicsit jobban érzem magam, és a doktor szerint a következő lépés, hogy ki kéne próbálnom a szeretkezést, és meglátni benne a gyönyört. Ha másképp nem megy, akkor nyugodtan menjek el egy prostihoz, nincs ezzel semmi gond (nyugaton vannak erre külön szexterapeuták), de szerinte mindenképp szükségem van erre a "felfedezésre".
Laza... És most mit vársz, az áldásunkat? :D Hajrá!
2011. máj. 4. 19:01
2/14 anonim válasza:
Simán elmennék a helyedben. Kapcsolaton belül még biztos nehezedre esne a gátlásaidat oldani. Ha prostizol igazából azt csinál amit akarsz, addig amíg akarod, úgy ahogy akarod.
Nem kell miatta paráznod :)
Ebben az esetben simán belefér, csak normális helyen keress és ne az út szélén.
2011. máj. 4. 19:02
3/14 anonim válasza:
Párt keress, akiben meglátod a belsőértékeket és eltudjátok mélyíteni a kapcsolatot, ott könnyebben fogsz rámenni a szexre, és élvezni is fogod közvetlen kapcsolat miatt.
2011. máj. 4. 19:03
4/14 A kérdező kommentje:
Eléggé romantikus alkat vagyok, nehezemre esne egy vadidegennel csinálni először. Bár ha úgy gondolok rá, mint terápia, akkor talán.
2011. máj. 4. 19:04
5/14 anonim válasza:
Nekem is kell ilyen orvos!
2011. máj. 4. 19:06
6/14 anonim válasza:
Szerezz magadnak olyan csajt akit szeretsz a többi meg majd jön magtól nem kell ehhez prostihoz menni milyen ididóta orvos?!
2011. máj. 4. 19:09
7/14 anonim válasza:
Kritikán aluli ez az orvos! Semmi indokkal nem támogathatná a prostitúciót.
Én a partnerkeresést javaslom, rendes társ, teljes értékű kapcsolat keresését.
2011. máj. 4. 19:10
8/14 anonim válasza:
szerintem prostizz!!!!!!! az orvosra úgyis hallgatni kell.
2011. máj. 4. 19:10
9/14 anonim válasza:
a partner keresés ebben az esetben nem megfelelő hiszen a kérdező nagyon gátlásos biztos nem fog sikerülni, de ha prostizik akkor túl lesz legalább egy szexuális élményen ami nagyot lendíthet a fejlődésén.
2011. máj. 4. 19:12
10/14 anonim válasza:
Bezzeg nekem sose mond ilyet az orvos, mindig csak No-spa meg Algopyrin :D
Úgyhogy muszáj vagyok orvosi recept nélkül csajozni :D
Írass a dokival egy papírt és pecsételtesd le.
"Szia! Az orvosom felírta, hogy szexelnem kell. Benne vagy a kúrá(s)ban?" És még recepted is lenne róla :D:D
Ha egy csaj így jönne oda hozzám, biztos túladagolnám neki az orvosságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!