Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már rajtatok szex közben igazi (csak kulccsal nyitható) bilincs?
Figyelt kérdés
Milyen érzés? Akár fizikailag, akár pszichikailag?2011. máj. 4. 18:31
1/5 Kingaa1 válasza:
csak kulcsal nyithato nem de hogy kibogozni nem tudtam egyedül az is szent! Jó... jobba élveztem, mikor láttam...
2/5 anonim válasza:
Bilincs ugyan nem, de találtunk valami retek nagy bicikliláncot, azzal alkottunk valamit. :D Nekem tetszett, fizikailag mondjuk ugyanaz volt, csak olyan jópofa érzés volt kikötözve lenni. :D De én bíztam a pasimban, mással nem hiszem, hogy meg mernék ilyet tenni, ha nem ismerem.
3/5 anonim válasza:
Igazi bilincs még nem volt, de izgat a dolog :D
De csak olyannal, akiben teljesen megbízok, például a párommal :)
4/5 anonim válasza:
egy ismerősöm egyszer poénból rátett egy igazi bilincset, úgy voltam 20 percig, ezt követően egy hétig látszódott a nyoma :) jó szórakozást :)
5/5 anonim válasza:
Volt már igazi is és kulcs nélkül nyitható szőrmés is.
Az igazi sokkal izgalmasabb, mint a szőrmés, viszont elég kényelmetlen. Az benne a jó, hogy tutira nincs belőle menekvés.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!