Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már rajtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már rajtatok szex közben igazi (csak kulccsal nyitható) bilincs?

Figyelt kérdés
Milyen érzés? Akár fizikailag, akár pszichikailag?
2011. máj. 4. 18:31
 1/5 Kingaa1 ***** válasza:
csak kulcsal nyithato nem de hogy kibogozni nem tudtam egyedül az is szent! Jó... jobba élveztem, mikor láttam...
2011. máj. 4. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Bilincs ugyan nem, de találtunk valami retek nagy bicikliláncot, azzal alkottunk valamit. :D Nekem tetszett, fizikailag mondjuk ugyanaz volt, csak olyan jópofa érzés volt kikötözve lenni. :D De én bíztam a pasimban, mással nem hiszem, hogy meg mernék ilyet tenni, ha nem ismerem.
2011. máj. 4. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazi bilincs még nem volt, de izgat a dolog :D

De csak olyannal, akiben teljesen megbízok, például a párommal :)

2011. máj. 4. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
egy ismerősöm egyszer poénból rátett egy igazi bilincset, úgy voltam 20 percig, ezt követően egy hétig látszódott a nyoma :) jó szórakozást :)
2011. máj. 4. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt már igazi is és kulcs nélkül nyitható szőrmés is.

Az igazi sokkal izgalmasabb, mint a szőrmés, viszont elég kényelmetlen. Az benne a jó, hogy tutira nincs belőle menekvés.

2011. máj. 4. 20:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!