Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ez a megszokás? Hiszen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ez a megszokás? Hiszen a másiknak ugyanolyan rossz akkor miért?

Figyelt kérdés

Miért az a megszokás, hogy mindig annak legyen rossz aki szeretkezni szeretne??

Szóval... Ugyebár, ha az egyik fél nem akar szeretkezni, akkor az a rendszer, hogy nincs szex mert rossz lenne a "nem akaró" félnek. De aki meg szeretkezni szeretne annak is ugyan olyan rossz mert kielégítetlen marad. Akkor miért ez a szokás???

Pedig a "nem akaró"-nál meg lenne rá az esély, hogy mégis meg jön a kedve. Vélemény??

2011. máj. 4. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha a férfinak nincsen kedve szeretkezni, úgy igazán nincsen, akkor jó eséllyel merevedése sincsen. Akkor meg úgyis képtelen lenne rá.

Ha a nőnek nincsen kedve, attól viszont a férfi meg kielégülhet.

Szóval valószínű, hogy ilyen esetben a nő már úgyis többször engedett a férfinak, és hagyta, hogy a férfi kielégüljön, annak ellenére, hogy neki nem lett volna kedve a szexhez.

2011. máj. 4. 15:38
 2/10 szamóca. ***** válasza:

hát magamból kiindulva, ha én nem akarok, akkor ott valami baj van, nyomós okom van rá. ha pedig nekem nyomós okom van rá, akkor nekem kellemetlenebb lenne mint neki, ha nem.

na persze ha valakin csak eluralkodik a lustaság és az unalom, az más kérdés, de azt nem szabad hagyni.

2011. máj. 4. 15:39
 3/10 A kérdező kommentje:

"Ha a nőnek nincsen kedve, attól viszont a férfi meg kielégülhet."

Ilyen lehetőség fordított helyzetben is lehetne nem??

És egy kis segítség... Nő vagyok... :P

2011. máj. 4. 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha nő vagy, akkor meg még inkább megértheted a dolgot.

Ha a férfinak nincsen hangulata, akkor nem fog neki felállni. És valószínűleg, ha nem áll fel, akkor nincsen olyan állapotban, hogy akár a kezével, akár a szájával legyen elég türelme egy nőt a csúcsig elvinni.

Vagy pontosan mire is gondolsz?

2011. máj. 4. 15:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Erre is gondoltam...

De ha pasi lennék, akkor természetes lenne ha nekem nincs kedvem szexhez, akkor azért a nőm a szájával elégítsen ki?

2011. máj. 4. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:

"Erre is gondoltam...

De ha pasi lennék, akkor természetes lenne ha nekem nincs kedvem szexhez, akkor azért a nőm a szájával elégítsen ki?"

He? Hogy mi van? :D Kérlek, ne általánosíts. Abból, hogy a férfiak 90 %-a számára ez esetleg elvárás, még nem vonható le általános következtetés. A férfiak többsége igencsak önző, öncélú élőlény. Kevesek rendelkeznek - rendelkezünk - a kellő empátiával.

2011. máj. 4. 15:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi... nem általánosítottam, ezért volt kérdőjel a mondat végén... ;)
2011. máj. 4. 16:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Ok. A választ nem tudom. De valószínűleg lustaság, nemtörődömség, vagy felsobbrendűségi komplexus.
2011. máj. 4. 16:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen szempontból mindkét fél egyforma: ha a nőnek nincs kedve, nem izgul fel, nem nedvesedik, tehát az aktus fájdalommal járna. Férfinél meg elképzelhető hogy nincs merevedés. Ha az ember nincs szexuális izgalomban, akkor szerintem-legalábbis én- semmilyen formáját nem kívánom a dolognak, egyoldalúan sem. Persze ha szeretem a másikat, akkor annyit megtennék, hogy kézzel segítek rajta, de akkor fordított helyzetben ezt tőle is elvárnám.
2011. máj. 4. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Tiszteled a másik akaratát, döntését. Ilyenkor sztem normális hogy a másik fél elvonul, és elrendezi a dolgot egymagában. Nincs ebben semmi rossz. Senki nem marad kielégítetlen, és nem vagy belerángatva olyasmibe amit nem tudnál éppen teljes szívvel élvezni.
2011. máj. 4. 23:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!