Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyobb része szereti-e az orális szexet adni és kapni, és ha igen miért igen, ha nem miért nem?
Figyelt kérdés
Főleg az orális szex adására lennék kíváncsi, hogy a nők között melyik tábor a nagyobb, aki szereti vagy aki nem2009. márc. 9. 09:41
1/8 anonim válasza:
én imádom adni, teljesen feligat a dolog, imádom érezni a szémban, imádom az ízét és főként azt imádom ahogy érzem hogyan reagál a pénisz különböző dolgokra.
és kapni is szeretem.
azt értem hogy valaki miért nem szereti adni, de el nem tudom képzelni hogy valaki miért nem szereti kapni
2/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem adni és és kapni is. Mindkettő élvezetet jelent nekem is.
3/8 anonim válasza:
szeretem adni. de kapni nem..csikiz,zavar, irritál..szóval a nyalás nálam felejtős. :D
4/8 anonim válasza:
Mindkettőre igaz: van mikor szeretem, van mikor nem. Kedvemtől, fáradtságomtól függ. De alapvetően imádom, ha a párom a számban lehet, ha látom, ahogy élvezi. Azt is szeretem, ha ő "ad", de nem szeretem ha túl sokáig csinálja.
5/8 anonim válasza:
Én is imádom kapni és adni is :) jó érzés látni, hogy a barátom mennyire élvezi, és szerintem ez fordítva is így van ;)
6/8 anonim válasza:
nagyon szeretek adni, mert izgató, önbizalmat ad, mikor látom a páromon, hogy mennyire ügyesen csinálom. :D
de kapni már annyira nem, mert számomra kissé megalázó... bár mostanában egyre gyakrabban engedem a kis drágám nyelvét a combjaim közé... ;))))
7/8 anonim válasza:
Imádom adni, egyszerűen oda vagyok érte:) Minden találkozásnál le*** a barátom:) De kapni hát néha jól esik néha nem. De amúgy miért pontozza le valaki minden normális válaszadó válaszát??? Erre kíváncsi lennék!!!!!!
8/8 anonim válasza:
hmmm, nekem nincs gondom egyikkel sem, szívesen csinálom és örülök ha ő csinálja, de a sexet jobban szeretem:)ezért nem igazán sűrűn teszek így a kedvére...dehát nem is mondja h igényelné:S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!