Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lettem 18 és még szűz vagyok már nagyon kívánom a szexet örömlány lenne a megoldás szerintem, ki mit ajánl?
Sajnos nem sikerül barátnőt szereznem mindig mindenki kikosaraz szóval nem hogy a szexig nem jutok el de még egy csókig se, lehet itt mondani, hogy milyen könnyű ingyen dugást szerezni, de úgy látszik nem nekem..
Tapasztalatok, vélemények?
hát szte ne prostihoz menj. lehet h most nem bánnád meg de majd 30 év múlva amikor lesz gyereked nem mondanád el neki büszkén h hogy veszítetted el a szüzességed :) de am ez az én véleményem.
rosszlanyok.hu
budapesti "k*rvákat lehet itt keresni (nem igazán k*rvák, attól igényesebbek, házhoz is megy egy-két lány, külön korosztályok vannak stb.)
Nem kell elkapkodni. :) Nincs ebben semmi gáz, vagy valami.
Én 19 voltam az első csóknál és 20 az első szexnél. Pedig már középiskolában nagyon kívántam a dolgot, de mégse jött addig össze.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!