Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most lettem 18 és még szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lettem 18 és még szűz vagyok már nagyon kívánom a szexet örömlány lenne a megoldás szerintem, ki mit ajánl?

Figyelt kérdés

Sajnos nem sikerül barátnőt szereznem mindig mindenki kikosaraz szóval nem hogy a szexig nem jutok el de még egy csókig se, lehet itt mondani, hogy milyen könnyű ingyen dugást szerezni, de úgy látszik nem nekem..

Tapasztalatok, vélemények?

2011. máj. 4. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:

hát szte ne prostihoz menj. lehet h most nem bánnád meg de majd 30 év múlva amikor lesz gyereked nem mondanád el neki büszkén h hogy veszítetted el a szüzességed :) de am ez az én véleményem.

rosszlanyok.hu

budapesti "k*rvákat lehet itt keresni (nem igazán k*rvák, attól igényesebbek, házhoz is megy egy-két lány, külön korosztályok vannak stb.)

2011. máj. 4. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell elkapkodni. :) Nincs ebben semmi gáz, vagy valami.

Én 19 voltam az első csóknál és 20 az első szexnél. Pedig már középiskolában nagyon kívántam a dolgot, de mégse jött addig össze.

23F

2011. máj. 4. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Szörnyű lehet neked. Ennyire viszket odalent, vagy mi van?
2011. máj. 4. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Légy türelmes. Megéri. Majd jön az igazi. Ne rontsd el az első élményt. Nagyot csalódnál. Kiábrándító!
2011. máj. 4. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne siesd el, biztosan megtalàlod,akire vàrsz. Nem mindegy, hogy milyen érzéseket hagy maga utàn, ha az elsõ sex nem sülne el jól.
2011. máj. 4. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak olyanra halgass aki tapasztalatból beszél. Először csak szopass mert más úgysem fog összejönni, felesleges fullra befizetni, pénzkidobás.
2011. máj. 4. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne sztem se menj prostihoz próbáld meg megragadni az összes ismerkedési lehetőséget:)egyszer csak összejön vmi:)Kitartás
2011. máj. 4. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!