Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim gyanta fiatalon?
Figyelt kérdés
15 vagyok,és pár nap múlvale szeretném gyantáztatni teljes fazonra...
AZ oka annyi, hogy egyszerűen nem szeretem, ha szőrős a puncim,borotválni meg nem akarom,mindig kisebesedik tőle a bőrőm, és csunya lesz...
A kozmetikusom megcisnálja, de nála a legfiatalabb intimes vendég 18éves, nekem annyira nem javasloja, de én szeretném!
Csak tudm, hogy én ott fogok bef*sni a fájdalomtól...
Szerintetek?
A fájdalom küszöböm gyenge...Azt gondolom, fájdalomcsillapítót bekapok előtte, attól talán nem fáj "annyira".
2011. máj. 4. 14:00
1/8 anonim válasza:
Idióta...
Aki nem bírja a fájdalmat, az minek erőlteti? Ja, divat, értettem. Sok sikert.
Amúgy minden alkalommal, ha majd gyantáztani mész, be fogsz venni valamit?
2/8 A kérdező kommentje:
nemdivatból csinálom -.-" magam miatt.és azért nem leszek szőrős, csak mert fáj...tudtommal még senki nem halt bele Oo
2011. máj. 4. 14:05
3/8 anonim válasza:
ennyi erővel epilálhatnád is..és azzal legalább nem zavarod munka közben a kozmetikusodat..
5/8 anonim válasza:
Szerintem keressél olyan kozmetikust, aki vállalja. Egyébként túl lehet élni. Én is nehezen bírom a fájdalmakat, de rosszabbra számítottam. Túl éltem.
7/8 anonim válasza:
Talán van olyan, aki a Te puncidat elvállalja.
8/8 anonim válasza:
Nehogy mások véleménye tartson vissza! Ha gyantáztatni akarsz, menj nyugodtan, keress olyat aki vállalja. Én is 15 évesen kezdtem. Amúgy attól fáj kevésbé, ha rendszeresen jársz, megszokja a bőröd. Egyáltalán nem nagy fájdalom, szerintem egy darázscsípés milliószor jobban fáj. Amúgy amikor már másodszorra mennek át a csíkkal ugyanazon a részen, azt már meg sem érzed, mert elzsibbad. Tudok zseniálisan jó kozmetikust Budakeszin.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!