Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kielégülni hiába élvezek el?
Még szűz vagyok. Az a bajom, hogy hiába élvezek el nem tudom elégszer csinálni, hogy utána ne kívánjam, mindig olyan érzésem van, hogy tudnék még utána élvezni és újrakezdem. Általában minimum fél óráig csinálom, volt többször is, hogy 2 óráig elhúzódott, akkor is csak azért hagytam abba mert meguntam és fájt a kezem. :$
Normális ez, hogy soha nem érzem úgy, hogy na most kiélveztem magam, elég volt? Nimfo lennék? :D Vagy csak egyszerűen társ kellene?
Nincs valami vágycsökkentő nőknek?...
20/l
Hát akkor keress komolyat. Senki nem mondta hogy mostantól férfival szexelj. Keress szüzet, az is meg akar majd dönteni de legalább igyekezni fog a kegyeidért. :D Plusz akiket én ismerek azok közül a srácok sokkal lelkiismeretesebbek mint lányok. Nekem panaszkodják a csajok hogy miért nem dönti meg már őt, mire vár.
26 ff
Nekem a párom is szűz volt, igaz ő pasiban:D Ugyanez volt vele a probléma, sose volt neki elég a szex, egy éjszaka alatt simán le tudott volna négy menetet az ágyban. Szerintem sem ő, sem te nem vagytok nimfők:D
Hidd el, ha lesz párod, akkor a napi egy is elég lesz neked, lehet a szexet (tényleges szexet) nem is fogod annyira kívánni. Amikor még én voltam szűz, nekem is ugyanez volt a helyzet, napi többször, de amikor elvesztettem, rájöttem, egyáltalán nem olyan a szex, amilyennek elképzeltem. Jónak jó, de valami nem ugyanaz... Azóta nem is kívánom annyira.-)
23/N
Gondolkodásmódodban nem látszik a korod... Valami intézetben vagy? Kívánod az élvezést, az meg csak szex... De a szexet mégsem... Olyan, mintha valaki éhen.d.ö.g.lik egy terített asztal mellett, illetve egy lakodalomban, ahol sok terített asztal van, és sír közben, hogy éhes.
Akkor csak dörzsölgesd magad... És ne irkálj hülyeségeket.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!