Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek, ha nagyobb a korkülön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha nagyobb a korkülönbség, akkor is lehet szerelem ebből?

Figyelt kérdés
Mármint, ha picit nagyobb a korkülönbség a nő és a férfi között, de megvan a vonzalom, és a vágy, meg az összhang. És a külvilág hogyan ítélne meg egy ilyen kapcsolatot?
2011. máj. 4. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyi az annyi?
2011. máj. 4. 11:34
 2/10 A kérdező kommentje:
21 a fiú, 41 a nő.
2011. máj. 4. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha én 41 éves lennék,biztos nagyon örülnék egy fiatal fiúnak,és baromira nem érdekelne mások véleménye.A szerelem nincs korhoz kötve,akár ilyen esetben is kialakulhat.30/N
2011. máj. 4. 11:48
 4/10 A kérdező kommentje:

ma 11:48

De ezt most így komolyan? Tényleg örülnél? És nem is zavarna a kora?

2011. máj. 4. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Komolyan mondtam,10 évvel ezelött az idősebb férfiakhoz vonzódtam,most már a fiatalabbakat szeretem.Egy 40 körüli nő már mit szeretne a hasonló korú férfiakon?Öregek,fáradtak,minden bajuk van.Viszont egy huszonéves pali szép,fiatal,gondtalan,és a szex is sokkal jobb velük.
2011. máj. 4. 12:17
 6/10 A kérdező kommentje:

ma 12:17

Köszönöm. :) Csak nekem még egy picit hihetetlen, hogy viszonozhatják ezeket az érzéseimet. :)

2011. máj. 4. 12:19
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

na akkor álljon itt egy negatív (de nem bántó szándékú) vélemény is:

nehezen tudom elképzelni, hogy egy 21 éves fiúnak ugyanazok lennének a tervei (ha vannak egyáltalán tervei) mint egy negyvenes nőnek. hiszen nemrég kezdett el igazán élni! én elhiszem, hogy most megvan az összhang meg a vonzalom, de nem valószínű hogy így is marad, ő még változik. ismertem egy párt, ahol a fiú 18 a nő 27 éves volt mikor összejöttek (tehát itt még kisebb is volt a különbség) végül több év után szakítottak, mert a fiú (sok egyéb ok mellet) rájött, hogy egyszer majd szeretne apa is lenni. szerintem jobban járt volna a csaj ha 27 évesen keres hozzá illő párt, mint 30sok évesen

2011. máj. 4. 13:34
 8/10 A kérdező kommentje:

ma 13:34

A példál pusztán az apaság miatt lett negatív szerintem. Szóval ez olyan dolog akkor, amit szerintem fogok tudni kezelni majd.

2011. máj. 4. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi van te MILF LOVER? amúgy én is valamiért jobban szeretem a nálam idősebb korosztályt,igazi nőket látok/érzek nem lányokat:)

22f

2011. máj. 4. 17:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok MILF LOVER. :) Nem ez határozza meg a párválasztásomat sem. Csak most ez így alakult.
2011. máj. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.