Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 éwes wagyok, és szűz. Ez ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éwes wagyok, és szűz. Ez ciki?

Figyelt kérdés
Pasim se wolt sok eddig, sokáig jártunk meg minden de nem wolt közöttünk semmi.
2011. máj. 4. 09:57
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

rá van írva a ruhádra, hogy szűz vagy?

ha leveszíted másnap felteteted a TV-be újságokba a hírt? Netán az origo.hu-ra is?

2011. máj. 4. 10:58
 32/44 anonim válasza:
-.-
2011. máj. 4. 11:00
 33/44 anonim válasza:

Szerintem nem ciki.

Én is ugyanúgy szűz vagyok és nem szégenlem. :D

Ez inkább büszkeség.

34/44 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ciki...

...hogy 16 éves létedre nem tudsz normálisan írni!

35/44 anonim ***** válasza:
80%
Fulladj saját "wéredbe"! Értem én, hogy ez egy stílus amit te képviselsz, de akkor ne csodálkozz hogy az áram se szívesen bas­zna meg.
2011. máj. 4. 11:31
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát az nem éppen megoldás, hogy csak azért akarsz változtatni a helyzeten mert az osztálytársaid beszólogatnak. Ha elvesztenéd a szüzességed akkor kiállnál sulid elé és bejelentenéd hogy "Tessék rólam leszállni mert már nem vagyok szűz!" ? Akkoe szerinted nem lenne több beszólás?? Szerintem mmég csak akkor! :D mint ahogy mások is írták, ne figyelj oda, és légy büszke arra hogy nem kislány korodra feküdtél össze valakivel.
2011. máj. 4. 11:35
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

Ha nagyon cikinek érzed, dobj meg egy pü-vel, aztán beszélünk róla. :D

20/F

2011. máj. 4. 12:03
 38/44 anonim ***** válasza:
Na vajon?
2011. máj. 4. 12:43
 39/44 anonim ***** válasza:
36%

A "w"-t az sms szlengben szokás használni "v" helyett, mert az sms írásakor a "w" csak egy billentyűnyomás (9-es egyszer) a sima "v" meg 3 nyomás (8-as háromszor). Ily módon ilyen fórumokon (gondolom nem telefonról írsz, hanem billentyűzetről) teljesen okafogyottá válik a "w" használata.

Amúgy kedves kérdező ezt tudtad, vagy csak használod, mert más is így csinálja?

2011. máj. 4. 12:49
 40/44 anonim ***** válasza:

És mégis milyen stílus az ahol sima "V" helyett "w"-t használnak? Csak azért kérdezem, mert én még erről nem hallottam!!! :S

Amúgy nem is értem, hogy miért lenne ciki 16 évesen szűznek lenni...

2011. máj. 4. 13:44
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!