Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbizhato a HIV tesztem?
A HIV vírus nem mutatható ki 2 hét után még. 6-8 hét után lehet kimutatni.
A kezdeti tünetek között valóban szerepel egy influenza szerű megfázásos tünet, de az magától elmúlik és utána évekig lappang a betegség.
A véres széklet annak a jele, hogy a seggedet nem erre kéne használni, nem a HIV-é...
6 hét múlva menj tesztelni és addig ne adj puszit se anyjádnak...
"Anállal nem terjed az AIDS..."
Te hülye vagy, pont hogy az anál az egyik legveszélyesebb ebből a szempontból.
Figyu véres székleted két okból lehet:
1. kirepedt a végbél, de az nagyon fájna, azt éreznéd, ha ez lenne.
2. van egy aranyered, amiről eddig nem tudtál, mert még elég kezdődő, és azt sértette fel a srác anális szexnél.
A HIVnek egyébként lehet megfázásos kezdeti tünete, de nem kell rögtön arra gondolni, hogy baj van. Szűrésre később menjél, még úgyse tudják kimutatni.
De nem kell azért a halálba idegesíteni magad, én elég rizikós szexuális életet élek, és még sose kaptam el semmit XD De azért menj csak el pár hét/hónap múlva szűrésre, az a tuti!
18/F
Mjadhogynem.
Az kiderült belőle, hogy 6 hete nem voltál HIV fertőzött :)
6 hét múlva derülne ki, hogy most HIV fertőzött vagy-e.
na, minden esetre a mostani tesztem negativ lett... ez azert orom. mert akivel tortent ez az eset, azzal mar elotte is voltam 1x egyutt... ha azota nem lett o HIV, akkor mar en sem :P
koszonom a normalis valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!