Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megbizhato a HIV tesztem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbizhato a HIV tesztem?

Figyelt kérdés
Két hete voltam együtt egy férfivel(analisan). Védekeztünk óvszerrel, de kiszakadt. Megijedtem, hogy elkaphattam a HIV fertozest. Lehetséges? Elmentem szuresre, holnap lesz eredmeny. Tul koran mentem szuresre? Hiteles lesz az eredmeny? Kozben meghultem es ket napig veres volt a szekletem, emiatt ijedtem meg. ez tunet?
2011. máj. 4. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Anállal nem terjed az AIDS...
2011. máj. 4. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:

A HIV vírus nem mutatható ki 2 hét után még. 6-8 hét után lehet kimutatni.

A kezdeti tünetek között valóban szerepel egy influenza szerű megfázásos tünet, de az magától elmúlik és utána évekig lappang a betegség.

A véres széklet annak a jele, hogy a seggedet nem erre kéne használni, nem a HIV-é...

6 hét múlva menj tesztelni és addig ne adj puszit se anyjádnak...

2011. máj. 4. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom te is valami tini csitri lehetsz, akinek gőze sincs a sexről!! -.-
2011. máj. 4. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:

"Anállal nem terjed az AIDS..."

Te hülye vagy, pont hogy az anál az egyik legveszélyesebb ebből a szempontból.

Figyu véres székleted két okból lehet:

1. kirepedt a végbél, de az nagyon fájna, azt éreznéd, ha ez lenne.

2. van egy aranyered, amiről eddig nem tudtál, mert még elég kezdődő, és azt sértette fel a srác anális szexnél.

A HIVnek egyébként lehet megfázásos kezdeti tünete, de nem kell rögtön arra gondolni, hogy baj van. Szűrésre később menjél, még úgyse tudják kimutatni.

De nem kell azért a halálba idegesíteni magad, én elég rizikós szexuális életet élek, és még sose kaptam el semmit XD De azért menj csak el pár hét/hónap múlva szűrésre, az a tuti!

18/F

2011. máj. 4. 09:54
 5/7 A kérdező kommentje:
ezek szerint majdhogynem foloslegesen mentem el most a szuresre?
2011. máj. 5. 07:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Mjadhogynem.

Az kiderült belőle, hogy 6 hete nem voltál HIV fertőzött :)

6 hét múlva derülne ki, hogy most HIV fertőzött vagy-e.

2011. máj. 5. 07:44
 7/7 A kérdező kommentje:

na, minden esetre a mostani tesztem negativ lett... ez azert orom. mert akivel tortent ez az eset, azzal mar elotte is voltam 1x egyutt... ha azota nem lett o HIV, akkor mar en sem :P

koszonom a normalis valaszokat.

2011. máj. 7. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!