Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lehet ez / Mi lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez / Mi lenne a megoldás? Bovebben lennt

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy sex közben nemigazán érzek semmit,csak azt ,hogy benn vagyok valami melegebb stb. helyen. Nemrég volt egy fityma fék mütétem mert rövidnek bizonyult és hallotam hogy ezis lehet probléma hogy elszorítja a bőr a makkot . De azóta voltam egy lánnyal együtt és nem éreztem változást ( aztán lehet ez az ezen való stresszelés miatt volt ) . Volt egy korábbi alkalom,amikor nem teljesen merev állapotban ''helyeztem be'' egy lánynak a pöcköt és akkor teljesen más volt ... de ez régen volt és nemtudom most mi lehet a probléma ? Pár embert megkérdeztem már és tulajdonképpen azt mondták hogy lehet hogy nem velem,hanem azok a lányok hüvelyével lehet gond akikel eddig együtt voltam de volt már síkosítóval is szóval a nedvesség az nem hinném hogy baj lehetett... Érdekelne a véleményetek hogy miért lehet,és hogyan oldható meg ? Köszönöm mindenki segítségét . 18/F
2011. máj. 4. 02:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen.Szerintem is a méretbéli össze nem illőség lesz a ludas.

Kicsi a pöcök és nagy a nuni,vagy normál a pöcök és hatalmas a nuni.

2011. máj. 4. 02:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg túl síkos volt a nuni,és amiatt már nem éreztél semmit!
2011. máj. 4. 08:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy méretbeli problémák lennének,se a nedvességel.
2011. máj. 15. 00:28
 4/4 anonim ***** válasza:
háát hallod.. ezt én sem értem.. o.O biztos hogy nem volt túl nedves ? csak mert nekem is van egy oylan "problémám" hogy könnyen "elfolyok" és a barátom akkor alig érez valamit.. :D L/17
2011. máj. 15. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!