Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar élvezek el, mit tegyek? :SS 15/F
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve önkielégítek, naponta minimum egyszer.
és mindig 1-2 perc alatt elmentem..próbáltam visszatartani, és húzni az időt de nem igazán sikerült.
félek hogy nem leszek jó az ágyban :S
2011. máj. 4. 01:41
1/8 anonim válasza:
No para, ágyban más!csak szépen lassan csináld majd, de azért újíts be egy csajt...
2/8 A kérdező kommentje:
azabaj idióta a korosztályom nincs olyan ismerősöm aki dugna és egyben jól is néz ki : /
pedig már csinálnám elhiheted..:D
2011. máj. 4. 01:57
3/8 anonim válasza:
Ilyen fucking későn amúgy aludj inkább mint ilyeneken kattogsz!!
4/8 anonim válasza:
bazzeg 15 éves vagy. Az idő mindent megold
5/8 anonim válasza:
szedjél SSRI-t, bírni fogod legalább fél órát
6/8 anonim válasza:
Menj és pokemonozz még 1 kicsit. Kicsi vagy még ahhoz hogy csajjal legyél.
7/8 anonim válasza:
Szerintem is rakd be a pokemon-t(farkadat) pokéfejlesztőhöz, level 66on aszem betanulja a "Long time Shot" támadást :DDD
8/8 Márk351 válasza:
Nem értek egyet. Én pl. 14 évesen vesztettem el... hát ha elég helyes vagy akkor lesz nőd... ha meg nem akkor cumi... mond faterodnak fizessen be egy körre :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!