Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire jönnek be ezek a pózok? és hogy tudnám rávenni a barátom h így is csináljuk? 18L
2011. máj. 3. 21:39
1/9 anonim válasza:
Megmutatod neki a linket és rákérdezel.
2/9 anonim válasza:
semmi köze a kérdéshez bocsi
???! O.o
Ki az aki ezt élvezné? (és egyáltalán ki az aki meg tudja csinálni? xD)
4/9 anonim válasza:
azta ge..ci :D maradok hagyománynál:D
6/9 anonim válasza:
Amazon - Kneeling- hát ilyet még nem próbáltam, eddig :)
Jockey - a barétnőm ebben a pózban éri el a sorozatos orgazmust.
Viennese Oyster - másnéven a Csisztu póz
Nagyon jó link, köszönöm.
7/9 anonim válasza:
Hát én a Snake Charmernél akadtam ki végleg:
Hogy kézen álljak, miközben leszopnak, persze...
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem nyugodtan mutasd meg a linket a párodnak, és beszéljétek meg, válasszatok pózokat közösen! ;)
8/9 anonim válasza:
nagyooooon jó ez az oldal!!!! hűűűűűűűűű
sztem csemegézzetek közösen: ő is választ utána te jössz, aztán megint ő;-)
9/9 anonim válasza:
Ha már simán megy a szaltó, szabad földön, szerintem csak akkor kísérletezzetek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!