Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beégtem mit tegyek? Haza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beégtem mit tegyek? Haza hoztam discóból egy csajt lefeküdtünk 2 perc alatt elmentem 3 szór is csaj mondta is gáz vagyok negyedszerre már nem akarta a szexet

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 20:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha hazavitted, és ő egyből belement, akkor nem kell kellemetlen helyzetben érezni magad, valószínű, hogy nap mint nap tapasztal olyat. Ne is törődj vele.
2011. máj. 3. 20:16
 2/15 anonim ***** válasza:
ha nem mondja el senkinek, akkor nyertél, ha elhíreszteli, akkor szoptad. ez tényleg gáz. :D már bocs, persze a barátnőm biztos nem így gondolja, de ezen esetre az óvszer nem a legmegfelelőbb megoldás. :D
2011. máj. 3. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Legközelebb adj neki 500 ft-ot villamosra.
 4/15 anonim ***** válasza:
ne törődj a csajjal de te meg gyakorold, hogy tovább bírd:P
 5/15 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba. Gondolom nem komoly kapcsolatra vágytál vele, csak dugni akartál egyet (kettőt, hármat). Arra meg ő is jó volt, kit érdekel, hogy mit mond.
2011. máj. 3. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:

3adjára is 2 perc alatt mentél el??!!!

na nem mondod??xd

akkor tényleg gáz vagy má bocs....

am elsőre nem nagy cucc, ha ügyes vagy észere sem vezsi hogy elmentél (pl elmész, utána gyors ujjazásba átváltasz, nyalod kicsit) és már uj erőre is kap a léc, és a második menet nálam min 20 perc, a harmadik meg fél óra legalább.

2011. máj. 3. 20:20
 7/15 poiu ***** válasza:
Ha harmadszor is 2 perc alatt mentél el, akkor vagy hencegsz, vagy komoly gondjaid vannak. Tehát ha ez igaz, akkor fordulj szakemberhez.
 8/15 anonim ***** válasza:
én a helyedbe először a szájába raktam volna , és durr :D
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Mit számít egy ribi véleménye? Neked jó volt (háromszor is) az a lényeg.
2011. máj. 3. 20:22
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Hát marha jó lehetett 2 perc alatt. A csajt meg ribancozzátok, pedig szerény véleményem szerint mindketten ott voltak, nem csak a lány.

Kérdező, ha háromszor egymás után ez előfordult, akkor tényleg doki.

A lánytól pedig valóban nem volt szép dolog megbántani.

2011. máj. 3. 20:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!