Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen volt amikor először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt amikor először vettél a szádba fütyit?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, ghogy a lányok többsége először hallani sem akar az orális szexről mert undorítonak találja. Aztán idővel ez változik, és rendszerint az első komolyabb együttlétnél simán megteszik. Sőt sokan a késöbbiek során előszeretettel kényeztetik így barátjukat. Elmesélnéd nállad hogy volt ez? Undorodtál e, és milyen volt amikor először csináltad.
2011. máj. 3. 20:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem undorodtam tőle, mert egy olyan férfival csináltam, akit szívből szerettem. Idegen pasival már undorodtam volna, sőt meg se tettem volna. :S
2011. máj. 3. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Nem volt ilyen, hogy a számban lett volna, és nem is lesz.
2011. máj. 3. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
53%

igen, az orális szexhez érni kell, szerintem:))) fiatalabban én se csináltam, nem vonzott a dolog, most meg már, hajjaj!:)

amúgy nem is tudom, milyen volt az első, nem emlékszem rá. szóval olyan rossz nem lehetett, mert nem hagyott mély nyomokat:)

2011. máj. 3. 20:52
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

A férjemmel történt (akkor még nem volt a férjem), s nem undorodtam, ez eszembe se jutott. Én vetettem fel, mert szerettem volna tökéletesen boldoggá tenni, s mindkettőnknek csodás volt.

Persze ehhez szerintem alapvető a higiénia és a kölcsönös ragaszkodás és szerelem.

2011. máj. 3. 20:52
 5/14 anonim ***** válasza:
38%

Ebben semmi undorító nincs. Ha a párom szereti, csinálom, mert nekem első sorban az Ő gyönyöre számít.

Egyáltalán nem volt gond vele, amikor először csináltam, meg voltam szeppenve egy kicsit, hogy hogyan is kéne, de ráéreztem, azt hiszem.

2011. máj. 3. 22:29
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Én mondjuk alkoholos befolyás alatt voltam az első alkalomkor, de nem undorodtam. Aztán amikor volt alkalmam a barátommal is kipróbálni, akkor se volt problémám.

Először megszeppenhetsz, de szerintem megéri már csak a reakciók miatt is. Nekem azok többet jelentenek sokszor, mintha elmondja nekem ötvenszer, hogy milyen szép vagyok.

2011. máj. 4. 03:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Bocs én nem fogok ilyet csinálni:) Mivel pasi vagyok és a nőket szeretem. Csak arra voltam kiváncsi igaz e amit erről a témáról hallotam.
2011. máj. 4. 06:45
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Gyerek vagy még, nem pasi!
2011. máj. 5. 09:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nem ítéltem el, de nem volt a terveim között. Aztán láttam hogy a barátom mutat felé egy kis hajlandóságot, és gondoltam megbeszéljük. Kipróbáltuk. Először kicsit furcsa volt, de rájöttem hogy nagyon jó kényeztetni a szerelmemet, főleg mert nagyon szereti.:) Nem volt undorító. Szerintem semmi nincs benne, gondold el hogy a barátod miket nyalogat :D
2011. máj. 5. 10:03
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Sosem tettem ilyet és nem is fogok!

F!

2011. máj. 5. 10:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!