Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt amikor először vettél a szádba fütyit?
igen, az orális szexhez érni kell, szerintem:))) fiatalabban én se csináltam, nem vonzott a dolog, most meg már, hajjaj!:)
amúgy nem is tudom, milyen volt az első, nem emlékszem rá. szóval olyan rossz nem lehetett, mert nem hagyott mély nyomokat:)
A férjemmel történt (akkor még nem volt a férjem), s nem undorodtam, ez eszembe se jutott. Én vetettem fel, mert szerettem volna tökéletesen boldoggá tenni, s mindkettőnknek csodás volt.
Persze ehhez szerintem alapvető a higiénia és a kölcsönös ragaszkodás és szerelem.
Ebben semmi undorító nincs. Ha a párom szereti, csinálom, mert nekem első sorban az Ő gyönyöre számít.
Egyáltalán nem volt gond vele, amikor először csináltam, meg voltam szeppenve egy kicsit, hogy hogyan is kéne, de ráéreztem, azt hiszem.
Én mondjuk alkoholos befolyás alatt voltam az első alkalomkor, de nem undorodtam. Aztán amikor volt alkalmam a barátommal is kipróbálni, akkor se volt problémám.
Először megszeppenhetsz, de szerintem megéri már csak a reakciók miatt is. Nekem azok többet jelentenek sokszor, mintha elmondja nekem ötvenszer, hogy milyen szép vagyok.
Sosem tettem ilyet és nem is fogok!
F!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!