Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miket tudtok ajánlani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
játszani akarunk a csajommal valami társast vagy ilyen kérdésest vagy valamit amit mi is eltudunk késziteni tudtok ajánlani valamit? 18/F
2011. máj. 3. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
alkoholi társasjáték ;)
2011. máj. 3. 19:17
 2/14 A kérdező kommentje:
gondoltam itt valami szexuálisabbra :D
2011. máj. 3. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:

Nemsokára itt a nyárelő, érik a cseresznye, a meggy, és a többi magvas gyümölcs. Na EZEKKEL lehet igen jókat játszani!! Mi öcsémmel toltuk régen sokat.

A játék lényege:

Megálltok egymással szemben, a lábatokat végig egy helyben tartva. El kell kezdeni felváltva köpködni egymás lába mellé a magokat. Az nyer, aki 5 köpés után a legközelebb tudta küldeni a magot a másik lábához. A nyertes seggberúghatja a másikat :D Vigyázat! Ha valaki eltalálja a maggal a másikat, soron kívüli 2 seggberúgást kap, szóval igencsak ki kell centizni, ha jót akar magának!! :D

Jó játékot! :D

2011. máj. 3. 19:22
 4/14 anonim ***** válasza:
vetkőző póker. az a legegyszerűbb.
2011. máj. 3. 19:22
 5/14 anonim ***** válasza:
vetkőzős póker az alap, bár már kicsit lejárt. a cseresznyés cucc jó ötlet :D
2011. máj. 3. 19:23
 6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a másodiknak rettentő romantikus.. és nagyon vágykeltő... amugy köszi :)
2011. máj. 3. 19:23
 7/14 szamóca. ***** válasza:

szexuális eredetet kerestél, erre a második válaszba úgyolvastam seggbekúrhatja a másikat. mi szép családi idill :))

egyébként abszolút jó "játék", ha szimplán egyik este a nő (vagy ha úgy is tetszik a fiú a lánynak, nekem ez nem jön be) teljesíti a kívánságaid. hihetetlen durva szexjeleneteket lehet rendezni:D

vagy szimplán valami szerepjáték, nem kell oda társas. beszéljétek meg mi izgatm indkettőtöket, és mehet. akár kezdhetitek az utcán is (nem a szexet, a szerepjátékot:D )

2011. máj. 3. 19:27
 8/14 A kérdező kommentje:
oké köszönöm :)
2011. máj. 3. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Asszem a sexopoly elérhető a neten.
2011. máj. 3. 19:31
 10/14 A kérdező kommentje:
igen azt már kipróbáltuk nagyon jó volt ettől jobb előjáték nincsen nem tudom meddig játszottunk de már annyira felvoltunk izgulva hogy egymásnak estünk attól jobb még nem volt :D
2011. máj. 3. 19:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!