Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretitek ha latex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek ha latex naciban sétáltok és megnéznek titeket a férfiak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
:D
2011. máj. 3. 19:00
 2/11 A kérdező kommentje:
mármint ugy hogy nem tudjuk meddig nő még farkunk a látványtol azt élvezitek mikor már a nyálunk is folyik?
2011. máj. 3. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Gondolkodj: ha egy tucat nő bámulná a testedet úgy, hogy majd kiesik a szemük, te hogyan is éreznéd magadat.
2011. máj. 3. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
igen, mert ezt bóknak szánjuk :P
2011. máj. 3. 19:03
 5/11 szamóca. ***** válasza:
akárki akármit mondd, egy nő mindig azért csípi ki magát mert tetszeni akar másoknak. és mindig jólesik neki ha visszajelzést kap, maximum lenézi azt akitől kapja.
2011. máj. 3. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:

az előbb volt egy kérdést, hogy: A fiúk tényleg csak azért engedik előre a lányokat, hogy nézhessék a feneküket?"

erre írtam, hogy:

én mindig azt csinálom, hogy ha látom, hogy nagyon bámul, akkor "véletlen leejtek valamit és lehajolok érte, vagy lehajolok cipőt kötni. :) imádom hergelni őket. az egyetlen testrészem, amire igazán büszke vagyok, az a fenekem. imádom látni, ahogy alig bírnak magukkal, aztán mikor felállok vetek egy-egy sejtelmesen kihívó pillantást és otthagyom őket. amúgymeg van barátom is. :D de vele is ezt csinálom. :D

2011. máj. 3. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem járkálok ilyen ruhának csúfolt izékben.
2011. máj. 3. 19:30
 8/11 játszótér válasza:
50%
ribancok vesznek latex gatyát :)
2011. máj. 3. 23:32
 9/11 anonim ***** válasza:

A lehajolgatósnak üzenem: remélem egyszer majd ugyanezt játszod és egy semmitől sem félő keményf*szú srác (pl én) jól lehúzza a nacid és feltolja a farkát szárazon. Ha egyszer barátod van, ne másnak mutogasd a sejhajod ribanc.

Agyam égnek áll b@zd...

2011. máj. 4. 01:30
 10/11 anonim ***** válasza:
nyugimár. én csak lehajoltam. :D eszembe se jutna megcsalni a páromat. :D azért szoktam rá erre, mert ő is csinál egy két olyan dolgot, amit nem kéne, pl: megölel más lányokat, "poénből" megfogja a seggüket. amúgy ezen kívül semmibaj nincs köztünk. ő azt mondja csak játszik, hát akkor én is játszom egy kicsit. :) pacsi
2011. máj. 4. 08:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!