Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek ha latex naciban sétáltok és megnéznek titeket a férfiak?
az előbb volt egy kérdést, hogy: A fiúk tényleg csak azért engedik előre a lányokat, hogy nézhessék a feneküket?"
erre írtam, hogy:
én mindig azt csinálom, hogy ha látom, hogy nagyon bámul, akkor "véletlen leejtek valamit és lehajolok érte, vagy lehajolok cipőt kötni. :) imádom hergelni őket. az egyetlen testrészem, amire igazán büszke vagyok, az a fenekem. imádom látni, ahogy alig bírnak magukkal, aztán mikor felállok vetek egy-egy sejtelmesen kihívó pillantást és otthagyom őket. amúgymeg van barátom is. :D de vele is ezt csinálom. :D
A lehajolgatósnak üzenem: remélem egyszer majd ugyanezt játszod és egy semmitől sem félő keményf*szú srác (pl én) jól lehúzza a nacid és feltolja a farkát szárazon. Ha egyszer barátod van, ne másnak mutogasd a sejhajod ribanc.
Agyam égnek áll b@zd...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!