Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon undorodni fog tőlem a párom, ha megmondom neki, hogy azért nem szexelhetünk, mert van valami hüvelyi fertőzésem?
Együtt élünk, szóval elég nehéz kikerülni a dolgot...
21N
Mi is nagyon sokáig küzdöttünk ezzel. Aztán elhagytuk az alkoholt és eltűnt a fertőzés is. Valahol olvastam, hogy a candidát meg mást is újra és újra előhozgatja a rendszeres alkoholizálás.
Lehet ettől is.
Szerintem inkább aggódni fog az egészségedért, mint undorodni, legalábbis én barátom így volt amikor tavaly összeszedtem valami gombás nyavalyát. Őrajta is kijött, csupa piros folt lett a farka de mégse magért aggódott hanem értem.
Egyébként ha van vmi ferőzésed mindenképpen beszélned kell a pároddal és neki is használnia kell egy ideig krémet (nődoki megmondja h neked milyet kell és neki milyet), mert sok olyan nyavalya van amiknek a tünete pasikon nem jön ki csak csajokon, így vissza tud fertőzni téged.
Nekem 2* volt eddig,mindkétszer megmondtam,hogy elkaptam valamit. Szerintem ebből nem kell nagy ügyet csinálni, néhány kúp és elmúlik (az esetek többségében). Bárkivel előfordulhat,nincs mit szégyellni ezen szerintem.
A folyásodat meg a tüneteid nem kell részletezni,és akkor nem udnoritó:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!