Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti elítélnétek ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elítélnétek ezt a dolgot? És ha igen, mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, és megismertem egy 41 éves nőt, aki nagyon-nagyon bejön. Igazából testileg-lelkileg megvan egy bizonyos összhang. Én még teljesen tapasztalatlan vagyok, ő már nem. És nem tudom letagadni, hogy nagyon-nagyon kívánom őt.

Tudom, hogy mennyi is ez a korkülönbség, és még mielőtt jönnének a "dehát ez a nő az anyád lehetne" szövegű kommentárok, teljesen tisztában vagyok a helyzettel.

De a vágyaimat nehezen tudnám azért megtagadni.

Valami megfogott benne, és őt is én bennem.

Azt lenne a kérdésem tőletek, hogy ti mit gondolnátok arról, hogy ha egy leendő barátotok elmondaná nektek, hogy volt ilyen kapcsolata, sőt, a szüzességét is így vesztette el? Elítélnétek, vagy változna bennetek valamilyen érzés, mit gondolnátok róla?

2011. máj. 3. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Az en baratomnak is volt egy kapcsolata egy 42 eves novel, ettol fuggetlenul szeretem es tisztelem ot,de neha ra gondolok s olyankor pfuj, barmilyen furcsa is jobb lenne ha nem tudnak rola. Ez az o multja amit lezart es ez nem tartozik ram.
2011. máj. 3. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez Nem korhoz van kapcsolva, sok ilyen kapcsolat van! Ne foszd meg magadtól ezt mások miatt, mert sosem leszel egész ember, ha mások véleményére hallgatsz!
2011. máj. 3. 18:59
 3/8 A kérdező kommentje:

ma 18:59

Tudom-tudom. De nyilván nem ez a nő lesz életem szerelme. Már csak a kor miatt sem.

2011. máj. 3. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem vetnélek meg, sőt, tudván hogy mellette maradtál azért mert hogy szeretted, és kitartottál mellette, ez egy megbecsülendő dolog. Bár elgondolkodnék hogy "am.. egy 40 éves nő tetszett neki, most én..ennyire ronda vagyok? xD"
2011. máj. 3. 19:08
 5/8 A kérdező kommentje:

ma 19:08

Naaa, azért ennyire ne írd le a 40 éves nőket. Vannak ám közöttük is nagyon szépek.

2011. máj. 3. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
rendben, igazad lehet :)
2011. máj. 3. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy percig nem zavarna! Felnőtt ember vagy és felnőtt emberrel fekszel le. Ebben nincs semmi elítélendő. Annyira nem öreg az a nő.

Még virulna is a fejem, hogy "ki vagy képezve" :D

2011. máj. 3. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha egy kapcsolatban megértitek egymást, egy az érdeklődési körötök, megbíztok egymásban, ugyanazt keresitek a másikban, és kölcsönösen szeretitek egymást, akkor egy kapcsolatban már nagy hiba nem lehet. Azért, hogy ez működjön, kb. egy idősnek kell lennetek. De, ha mindez megvan bennetek, akkor semmi akadálya. Jó, igaz, hogy 20 év az nagyon sok!!! De ha megvan minden, akkor rossz nem lehet:) Szerintem nem egy az ízlésetek, a gondolkodásotok, az életszemléletetek, de akár lehet, hogy igen:) Sok Boldogságot Kívánok!!!
2011. máj. 3. 20:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!