Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti benne lennétek egy chat szexbe? Csináltatok már ilyent?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 18:07
1/19 anonim válasza:
Nem mennék bele, zavarban lennék, ha egy vadidegen írogatna nekem mocskos dolgokat, miközben tudja, hogy én a monitor másik oldalán magamhoz nyúlok és fordítva...Egyáltalán nem vonz a dolog.
2/19 anonim válasza:
Nem vagyok egy prűd csaj,de ennek nem látom értelmét és nem tudom mit lehet benne élvezni.
3/19 anonim válasza:
Igen, van, aki már csak erre képes elélvezni.
5/19 anonim válasza:
Jaja, 13 évesen csináltam. Persze csak írtam és olvastam, mást nem tettem :D
6/19 anonim válasza:
Miért ne. Én már próbáltam amikor nem volt barátom és egy kis izgalomra vágytam. Jobb mintha fűvel-fával csinálná az ember, egyéjszakás kalandok alkalmával.
7/19 anonim válasza:
Én is 13 évesen csináltam. Ráírtam 20 éves fiukra játszottam velük fél órát aztán a végén kiböktem hogy nem 18 éves csaj vagyok hanem 13 éves fiú (egyébként meg 13 éves lány voltam de segáz :D) élveztem a reakciókat xD
8/19 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet, hát a szex közelébe sem jöhet, de amikor a párom nagyon messze volt, és nagyon sokáig, akkor jobb volt a semminél:)
9/19 anonim válasza:
Naná bármikor, mert a látvány sem rossz
10/19 anonim válasza:
Jó kis videóchat :) tudtok ilyet ?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!