Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hivatkoznak a nők mindig erre a dologra?
Ha egy nő kalandozik és emiatt a férfiaknak nem lesz vonzó, akkor nagyon sokszor erre hivatkozik:
"Ami egy férfi esetében dicsőség, az egy nő esetében szégyen. Miért ne engedhetne egy nő is a vágyainak, ha akkor éppen úgy esik jól neki?"
Tiszteld hölgyeim, csak éppen egy dolgot felejtetek el:
Ez nem úgy van ám, hogy van "a nők" csoportja, meg van "a férfiak" csoportja, hanem emberek vannak. Annak, hogy ki mit tart dicsőségnek vagy éppen szégyennek, semmi köze nincsen az illető egyén neméhez. Létezik a férfiak között is visszafogott, érzelmes típus, és a nők között is kalandozó, az életet habzsoló.
Szóval, miért hivatkoztok ennek ellenére a nemek közötti különbségre?
Lassunyuszi
Nem, ez nem így van. Én is megkapom, pedig nekem csakis barátnőim voltak.
Mert aki ilyen életet él, annak ez a dicsőség. A kifogást pedig ezzel az életmóddal kapcsolatban kell keresnie.
Megjegyzem szerintem jogos. Bár sosem éltem ilyen életet azért az eléggé szembetűnő, hogy ilyen életmódot folytató emberek közül ezt mindig csak a nőknek róják fel.
Ha egy férfi csinálja az a többi szemében menő. Még azok közt is akik ezt elítélik. Míg a nő az csak k*rva marad bármit is tesz.
ma 17:58
"Megjegyzem szerintem jogos. Bár sosem éltem ilyen életet azért az eléggé szembetűnő, hogy ilyen életmódot folytató emberek közül ezt mindig csak a nőknek róják fel."
Ez nem igaz.
"Ha egy férfi csinálja az a többi szemében menő."
Ez sem igaz. Ez nem menőség, hanem egyszerűen csak puszta irigység.
"Még azok közt is akik ezt elítélik."
Tényleg? Én elég leszek a cáfolathoz ellenpéldának?
"Míg a nő az csak k*rva marad bármit is tesz."
Azon túl, hogy én ezt a szót sehol sem írtam le, egyáltalán nem állítottam, hogy ők ettől emberileg kevesebbek lennének. Csak legyenek őszinték.
Kedves kérdező. Szimpatikus, amit mondasz.
Az a baj itt, hogy ezt a dicsőség dolgot a férfiak találták ki..mégpedig azok, aki pontosan ellentétes életet élnek az olyanokkal, mint te. Te egy normális srác vagy gondolom. Nem használod ki a lányokat és még sorolhatnám.
Viszont ezt azok a pasik szokták mondani, aki röptében is a legyet, viszont leku-rvázza azt a lányt, aki szintén ilyen életet szeretne élni.
Én úgy vagyok vele, hogy nem ítélek el senkit. Ha egy férfi sok nővel akar lenni, csak ki akarja őket használni, ám legyen. Viszont olyan pasival alapból nem is kezdek. Mert én nem ilyen vagyok. És, ha egy nő is ezt akarja tenni, hát tegye. Ettől az én szememben nem lesz semmilyen, az ő élete, azt csinál, amit akar. De ilyenkor mindkét nemnek el kell gondolkoznia, hogy akkor olyan társat is választ majd, aki ezt elfogadja így.
22l
ma 18:12
Köszi.
A másik kedvencem egyébként az, amikor egyes férfiak letámadnak amiatt, hogy én visszautasítom a könnyűvérű nőket, és rám fogják, hogy miattam nehezebb lesz nekik csajozni, mert így a lányok kellemetlenül fogják érezni magukat, és nem mernek velül lefeküdni. De szerintem, aki mások véleményére ad, az érezze is magát kellemetlenül.
Erről a témáról, és az utolsó bejegyzésről eszembe jutott egy érdekes hasonlat:
" Gondold el, hogy a férfi nemi szerve a kulcs, és a női nemi szerv az ajtó. Most gondold el, hogy van egy olyan kulcsod, amely minden ajtót nyit a világon. Elég jó, nemde? Most képzeld el, hogy van egy olyan ajtó, amit MINDEN kulcs nyit a világon..."
Ennek ellenére nemigen értek egyet az egésszel. Nők és férfiak egyenlőek: és én hímként ugyanúgy kezelek egy "100nőmegvolt" egyedet, mint egy "100fiúmegvolt"-at. Ergo az én szememben egyik sem jó.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!