Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már olyan hogy szex közben a tv-t néztétek vagy teljesen máshol járt az agyatok? :D :D
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 17:34
2/11 anonim válasza:
Jam, elküldtem világkörüli turnéra.
3/11 anonim válasza:
Volt én például egyik nap újságot olvastam még barátnőm lovagolt. Kellemest a hasznossal. :P
4/11 anonim válasza:
Volt.
Pl. a szoba térgyait nézem ha nála vagyunk:Dha nálam akkor csak rá figyelek...tényleg ez csak most tudatosult bennem:D
5/11 anonim válasza:
Ha eleve ugy kezdtük a dolgot,hogy csak neki volt kedve akkor néha elkalandoztam.De ilyenkor mindíg megpróbbálok a szexre koncentrálni,nekem sem esne jól ha Ő tv-t nézne pl.:)
6/11 anonim válasza:
Soha, kivétel vizsgaidőszak, vagy nagyobb stresszhelyzetben néha nehezebb ellazulni, de általában szokott menni. TV meg ilyenek az nagy taplóság.
7/11 anonim válasza:
Én keresztrejtvényt szoktam fejteni közben.
68/N
8/11 anonim válasza:
"Festetni kéne már", de ezt csak akkor szoktam mondani, ha én vagyok alul.
9/11 anonim válasza:
Olyan h teljesen máshova koncentráljak még nem volt, valahogy a barátom eltereli a figyelmem minden másról :D Persze ha megy a tévé háttérzajnak és olyat mondanak benne akkor néha odapillantunk, de hogy aktívan mást csináljunk... addig még nem jutottunk :D
10/11 anonim válasza:
Hogyne, én sex közben szoktam takarítani, főzni, mosni söprögetni, sminkelni. 68/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!