Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex előtt érdemes beöntést, ugye?
Letekered a zuhany fejét és gyenge vízsugarat engedsz magadba és rohanás a WC-re. Nem kell semmi segédeszköz. Ez ingyenes :)
2009. márc. 8. 20:25
Úgyis le fognak pontozni, de nem kell beöntés. Ameddig a párod beteszi és neked nem fáj, ott teljesen tiszta. Természetesen ajánlott a gumi, de az első kb 10 centiben normál esetben nincs semmi.
2009. márc. 8. 20:26
De ott is van széklet, ha nem tud rendesen kiürülni. Az pedig a helytelen táplálkozás (kevés folyadék, rostszegény táplálkozás) miatt fordul elő.
Gumit pedig mindenképp használni kell.
2009. márc. 8. 20:31
4/13 A kérdező kommentje:
A zuhanyos dolog, az fáj? Kicsit tartok tőle (sőt nagyon)
Hát ha már a beöntéstől tartasz, magától az análtól nem??? Nem muszáj csinálni ha nem akarod. Gusztustalan az egész...sztem.
2009. márc. 8. 21:29
Hát figy a zuhanyzós módszerrel azért nagyon kell vigyázni, csak nagyon lassú folyású és kézmeleg vízzel szabad! De inkább azzal sem, mert a hálózati víznek változhat a nyomása is. Neten is lehet rendelni beöntőkészüléket, úgy kevésbé ciki. De beöntést én mindenképp ajánlok előtte. Sokat írják, hogy nem kell, de szerintem megnyugtatóbb is, meg higiénikusabb - már ha az análnál lehet higiéniáról beszélni :)
2009. márc. 8. 21:48
7/13 A kérdező kommentje:
Rendelni nem szeretnék. Patikában mit nem kellemetlen kérni?
A Rossmann-ban Aquatus Plus Rectum Complex készülék néven árulnak ilyet, 3990 Ft-ért. Én semmi pénzért nem használnám, de éppen ma láttam a prospektusban...
2009. márc. 8. 22:32
Nos én nemnagyon értek ehez ezért lehet hogy hülyeséget írok. Ha van tusfürdős flakonod ami már üres és le lehet szedni a tetejét akkor azzal is megpróbálhatod. Először mosd ki,töltsd fel(fontos hogy ne legyen de túl hodeg se túl meleg!!) azután lazítsd el magad és szorítsd oda a flakon végét a fenekedhez. Azután óvatosan szorítsd össze a flakont azután írány a wc. Nemkell túl sok vizet használni szerintem hiszen nem az egész beled akarod kitisztítani csak azt a kb 10-15 cm-t:)
Amúgy az igazi beöntőkészülék olyan mint az infúzió. Egy felakasztott kis tasak és abból egy cső, a vizet a gravitáció vagy a tasak összenyomása engedi beléd, én a tusrózsásban vagy a beöntőgépekben nembíznék.
2009. márc. 12. 14:57
Én a zuhanyt jó ötletnek tartom. Én is azt szoktam használni. Beguggolok a fürdőkádba, lecsavarom a zuhanyfejet és langyos vizet folyatok, de nem túl gyengén, hiszen be kell hatolnia popsiba. Olyan erőségű vízsugarat válassz, ami még kellemes, nem okoz fájdalmat. Locsolgasd a popsilyukad és lazulj el. Közben mutatóujjamat benyálazom, és finoman próbálom a popsimba dugni. Persze csak amennyire engedi magát. Aztán, amikor már viszonylag szabad a pálya, akkor a vízsugár már utat talál magának. Ilyenkor jó adad víz kerül a popóba, amit kis nyomással ki lehet préselni. Mintha épp a természetes dolgot intéznéd. Nem szoktam vele a wc-re rohanni, a fürdőkádba engedem ki a vizet, hiszen még jó párszor meg kell ismételni. Addig csinálom, amíg tiszta víz nem folyik ki. Aztán ujjal is ellenőrzöm. Jah, azt elfelejtettem elején mondani, hogy a fürdést vécézés előzi meg.
2009. dec. 5. 02:18