Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett olyan elterjedt az orális szex manapság és ki mennyire szereti?
Régen sem volt azért elfogadhatatlan.
A baj inkább, hogy nem elfogadott lett, hanem követelmény, egyesk férfiak részéről. Ezáltal márik le a nőket.
Én személy szerint nagyon szeretem, ha a párom csinálja. Nem magát a szexet, hanem azt a tudatot, hogy a párom ilyet tesz velem.
"ráadásul 30-40 éves korra szájrákot okoz"
Ha mindent elhiszel amit olvasol, akkor ne olvass. Vagy édesanyád szájrákban szenved? Igen, édesanyád is szopik, hiába tagadja.
Hidd el,régen is csinálták,csak nem beszéltek róla.Az első válaszoló hülyeséget írt,mert nem okoz semmiféle rákot,azt más okozza(amit eszünk,iszunk,szívunk). Nem hiszem,hogy egy őszinte szerelmen alapuló kapcsolatban ennek megalázónak kéne lennie, gusztustalannak meg pláne nem. Én lány vagyok és nem érzem semmilyen szinten megalázónak azt se ha csinálni kell,azt se ha csak élvezni. Szívesen csinálom a szerelmemnek,nincs ebben semmi gusztustalan és persze nagyon szívesen veszem azt is,ha Ő csinálja nekem,hiszen rettentően élvezetes. Persze nem akarok senkit rábeszélni,engem az sem zavar,hogy más tartózkodik ettől,csak ne legyenek lenézve meg lek*rvázva azok,akik csinálják.
19/L
Jól van na, lelehet pontozni, de ezt én is csak olvastam. Vki közétette a Facebookon.
Olvassátok el ti is, itt, ha nem hisztek nekem!:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!