Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjünk neki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjünk neki az anális szexnek?

Figyelt kérdés

A barátommal több éve vagyunk együtt, és most ki szeretnénk probálni az anális szexet, de nem tudom, hogy kezdjünk hozzá. Ti lányok, hogy csináljátok? Nem lesz kakis a párom? ez ellen hogy lehet védekezni?

segítsetek légyszi!

2011. máj. 3. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Beöntés + óvszer.
2011. máj. 3. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Biztos nincs ilyen oldal a neten, ahol olvashatnál az anális szexről. Nincs ám, biztos. Tuti. Ne is próbáld meg.
2011. máj. 3. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Síkosítót mindenképp használjatok, különben fájhat
2011. máj. 3. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Óvatosan!
2011. máj. 3. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kakisság ellen az aktus előtti beöntés a tuti megoldás. Ez megvalósítható akár házilag, egy zuhany csövével is, ha letekered a fejét, de sokkal biztonságosabb és egészségesebb, ha veszel hozzá egy kifejezetten e célra használható szettet. Egyáltalán nem drága, és szexshopba sem kell menni, akár patikában is beszerezhető. Egyébként a beöntés neked is segíthet megnyugodni, ellazulni, és közben garantáltan nem fog székelési ingered támadni.

Az aktushoz pedig készítsetek be sok-sok síkosítót, használjátok bőséggel, közben se feledkezzetek el az utánpótlásról. Gondoskodjatok róla, hogy kellően felizguljál, és kívánjad az anális szexet, utána ujjal fokozatosan tágítsatok, a behatolás pedig történjen nagyon óvatosan.

Viszont tényleg nagyon sok ilyen kérdés született már, és neten is találsz csomó cikket róla, érdemes kicsit körülnézni, mielőtt nekikezdetek. ;)

2011. máj. 3. 17:10
 6/8 A kérdező kommentje:
16:58 kommentesnek üzenem, hogy attól, mert van a google oldal, attól még itt is lehet kérdezni. Hiszen azért találták ki ezt az oldalt, hogy lehessen itt is kérdezni. Ha meg nem tudsz értelmes választ adni, akkor köszönöm de távozz a kérdésemtől!!!
2011. máj. 3. 17:14
 7/8 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm az ÉRTELMES, SEGÍTŐ válaszokat!!! :)
2011. máj. 3. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szóló jól leírta a lényeget,ha csinálsz beöntést,akkor nyugodtabb leszel,de ettől függetlenül használjatok óvszert. Előtte sok-sok petting,nekem az szokott bejönni,ha orál közben az ujjával (bő síkosító mellett) elkezdi tágítani a popsim,először lassan,finoman 1 ujjal,majd 2-vel...ezen a részén túl kell esni,én nem szeretem annyira,de lényegesen megkönnyíti a bejutást és utána már jó lesz. Ha fáj,akkor lépjetek mindig vissza egy fokozatot,nem kell sietni,a türelem a nyitja az egésznek. A klasszikus kutya póz nem biztos,hogy a legjobb elsőre,mert a fiú nem érzi,hogyha esetlen kellemetlen,így elszaladhat vele a ló,szóval én inkább a lovagló pózt ajánlom,így te tudod szabályozni a behatolást is és a lökések mélységét,tempóját is. A síkosítót ne sajnáljátok közben sem :)
2011. máj. 3. 17:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!