Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Extra vékony lányoknak könnyű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra vékony lányoknak könnyű férfit találni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
Jam.
2011. máj. 3. 16:43
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Ha extra vékony alatt azt érted h zörögnek a csontjai és nincs melle meg feneke, akkor nem annyira. De ez pasi függő is, mert van aki erre bukik. Meg a többség inkább azt mondja h legyen vékonyabb mint kövér...
2011. máj. 3. 16:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. máj. 3. 16:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen többek között én is azt vallom hogy olyan legyen mint a ropi:)
2011. máj. 3. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
És mi a jó abban?
2011. máj. 3. 17:12
 6/12 anonim válasza:

szerintem nem :/ nekem is mondták már, hogy túl vékony vagyok, de nem tehetek róla... szerintem nem vagyok az, csak hosszú combom meg lábam van, emiatt tűnhetek annak

16,L

2011. máj. 3. 17:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Talán az hogy törékenynek látszik és az ember férfinak érzi mellette magát. persze nem utolsó sorban izgató is nagyon.
2011. máj. 3. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
A nőiességbe beletartozik egy kis zsírpárna, a puha, lágy, ívelt formák. Olyan, aki alkalmas kihordani és táplálni a gyermeket. Ez akkor is így van, ha éppen nem gyermekáldásra készül az ember.
2011. máj. 3. 19:20
 9/12 anonim válasza:
100%
énis nagyon vékony vagyok, és szerintem nehéz pasit találni... de én jobban örülök neki, mintha dagadt lennék:D 15/L
2011. máj. 3. 19:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem eddig minden barátnőm vékony volt, sohasem számított a nagy cici, inkább a keménysége fontos nekem.
2011. máj. 3. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!