Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha ma maszturbálok, a holnapi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ma maszturbálok, a holnapi szexre milyen hatással van?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy aki szexelés előtt egy nappal kiveri, akkor előfordulhat, hogy nem áll fel neki, vagy nem lesz meg az az igazi érzés a szexnél. Ez igaz?

Pl ha ma kiverem, akkor holnap milyne hatással lesz a szexre?

2011. máj. 3. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
chö tegnap együtt voltam a párommal és előtte kivertem nem volt semmi :D sőt még később is mentem el ami azt jelenti hogy hosszabb volt a sex semmi baj nem lesz öcskös verd csak ki :D
2011. máj. 3. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Holnap is fogsz tudni maszturbálni.
2011. máj. 3. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:

igen,hatással lesz..eddig csak 1 barátomnál nem tudtam megmondani h masztizott-e előtte...engem lehangol,nem olyan a szex mint amikor ki vannak éhezve...nem olyan tüzes...jelen van egy ilyen csinálja de közömbös számára dolog...nemszeretem

20/L

2011. máj. 3. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Amikor jön hozzám hétvégére a barátom előtte való este majdnem mindig kiveri, és ettől függetlenül amikor végre találkozunk és ha csak hosszabban megcsókolom már áll neki mint a cövek ;) A férfiaknál am is éjszaka alvás közben termelődnek legjobban a hormonok, nem hiába kel sok pasi álló f*sszal reggel. Sztem ha ma kivered holnap ugyanúgy fogsz tudni szexelni mintha nem verted volna ki, talán csak annyi lesz a különbség h tovább fogod bírni. Mondjuk ez attól is függ h milyen a hangulatod, mennyire vagy izgatott stb.
2011. máj. 3. 21:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem értem köszönöm nektek. Amúgy igen rájöttem...nincs hatással rá.:)
2011. máj. 5. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
az én tapasztalatom az, hogy ha előtte nap kiverem, akkor csak 1 menetet tudok nyomatni.. ha nem verem ki akk simán mehet több is :))
2011. máj. 8. 13:40
 7/10 szamo77d ***** válasza:

Szerintem, ha csak egyszer vered ki, az még jó is lehet.

Nem fogsz elmenni másnap olyan gyorsan. De ha kifacsarod

magad, mint egy citromot, másnap majd csak nézel, mint a

moziban!

2011. máj. 8. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi tegnap délelőtt szeretkeztünk és én még este 2x kivertem.
2011. máj. 8. 15:55
 9/10 szamo77d ***** válasza:

Mint annyi mást, ezt sem szabad túlzásba vinni! Mi lenne,

ha megegyeznénk mondjuk napi 1x-ben? Mit gondolsz, tudnád

tartani legalább néhány hétig? Utána megint jobb lenne,

de akkor sem szabad napi 4-5x csinálni. És még az is meg-

fordult az eszemben, hogy aki ezzel a napi 5-tel hőzöng,

nem is biztos, hogy nem füllent! Ne higgy el mindent!

Oszd el 3-mal, kb. annyi az igaz!

2011. máj. 9. 09:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Napi egyszer csinálom. De most szex előtt nem fogom. Ugyértem amit leirtam. Hogy ha holnap szeretkezni fogok, akkor ma nem fogom kiverni. Az a napi 5 meg érdekes.....
2011. máj. 9. 09:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!