Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szerettek hallani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szerettek hallani szex közben?

Figyelt kérdés
Miket mondjon a pasitok amitől igazán beindultok?
2011. máj. 3. 14:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
KILÖVÉÉÉÉÉÉS!!!
2011. máj. 3. 16:08
 12/18 A kérdező kommentje:

Igenis szeretik a csajok ha izgató dolgokat mondanak nekik együttlétkor.

Aki gyökér az meg huzzon a pi ába!főleg a kis hülyegyerekek.

2011. máj. 3. 16:11
 13/18 anonim ***** válasza:

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,csinááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááld!

Méééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééég! Ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz!

- Bas-zdmeg? Az ott nem anyósod?

- Melyik?

- Amelyik Bámul ba-z-dmeg!

2011. máj. 3. 17:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Addig nem hagyom abba amíg nem hallom ahogy sikoltasz a gyönyörtől....^_^

nekem....awwww....nagyon bejön :D

2011. máj. 3. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:
minél vulgárisabb, perverz dolgokat- de tényleg
2011. máj. 3. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem hallani ahogy liheg és nyög mikor elélvez :P

Ha monológokat adna elő akkor kiesnék a lendületből xD

2011. máj. 3. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát sajna mást nem szokott mondani mint neeee necsináld el fogok menni ...basszus...ne haragudj baby :/ meg ilyenek... áhh hagyjuk.:( katasztrófa
2011. máj. 3. 21:33
 18/18 anonim ***** válasza:

előzőnek. nálunk meg pont fordítva van. két óra is kevés neki néha, hogy elsőre is elmenjen, nemhogy másodszorra.

mindig azt mondja, hogy nem az én hibám, meg hogy attól még élvezi, hogy nem mindig megy el. de nekem meg akkor is rossz érzés, hogy én elmegyek nagyonsokszor (nekemnagyongyorsan megy) ő meg egyszer vagy egyszerse. :(

de kitartás! ;) pacsi

2011. máj. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!