Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem szeretik a lányok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem szeretik a lányok ha rájuk élvezünk?

Figyelt kérdés

Itt írták le ezren, hogy bárhova csak ne rájuk. Na most mért? Illetve mikor ment rátok először, hogy így megutáltátok?

Kor ha lehet

2011. máj. 3. 14:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
hát ja
2011. máj. 4. 13:23
 12/21 anonim ***** válasza:
a fülembe szokott
2011. máj. 8. 11:24
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
én imádom főleg,ha az arcomra megy és még szét is keni rajtam utána farkával:P
2011. máj. 8. 11:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Én imádom amikor a szerelmem a hasamra élvez....
2011. máj. 8. 12:12
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Nekem mindegy hogy hol landol a vége csak a lényeg hogy rajtam vagy bennem legyen, szeretem érezni azt amit elértem nála. Nem riadok vissza attól se ha a számba megy és nem rontom el úgy az egészet hogy szaladok kiköpni, lenyelem és megvan oldva és ez a kedvencem mert ha más testrészemre megy úgyis kerül a számba is ha nem magától akkor általában teszek róla.

A szex akkor jó ha mocskos szóval ha a hajam olyan lesz na bumm ennyit megér nekem egy együttlét.

2011. máj. 8. 12:29
 16/21 anonim válasza:
0%
szerintem jó, én szeretek a barátnőmre élvezni, meg a szájába is.Lányok szerintem nem gáz, ne legyetek a jónak elrontói!!!!
2011. máj. 8. 12:33
 17/21 anonim ***** válasza:
A számon kívül az arcom többi részére meg a hajamra ne menjen(ha megy akkor sem dől össze a világ csak annyira nem szeretem), más nem zavar :D
2011. máj. 8. 13:00
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is undorító. Nem tudom megmondani miért. Tényleg megalázó, azért mert testnedv és egy végtermék. Ennyi erővel ha nincs nálam zsepi akkor a zsebébe fújom az orrom, elvégre az is én vagyok...
2011. máj. 8. 15:30
 19/21 szamo77d ***** válasza:
42%

Pedig nincs benne semmi rossz! Talán arcra tényleg ne, ill. csak akkor, ha a csaj kéri, élvezi. Egyébként a sper-

ma a világ legtisztább anyaga, akár a női szekrétum.

2011. máj. 8. 15:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de én fiú vagyok, és én sem szeretném, ha senki rám élvezne. Akkor egy lány mért szeretné? Sőt, semmilyen egyéb testnedvet nem szeretném ha rám juttatna bárki is. Mért? Mert gusztustalannak tartom.
2011. máj. 8. 16:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!