Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem szeretik a lányok ha rájuk élvezünk?
Itt írták le ezren, hogy bárhova csak ne rájuk. Na most mért? Illetve mikor ment rátok először, hogy így megutáltátok?
Kor ha lehet
Nekem mindegy hogy hol landol a vége csak a lényeg hogy rajtam vagy bennem legyen, szeretem érezni azt amit elértem nála. Nem riadok vissza attól se ha a számba megy és nem rontom el úgy az egészet hogy szaladok kiköpni, lenyelem és megvan oldva és ez a kedvencem mert ha más testrészemre megy úgyis kerül a számba is ha nem magától akkor általában teszek róla.
A szex akkor jó ha mocskos szóval ha a hajam olyan lesz na bumm ennyit megér nekem egy együttlét.
Pedig nincs benne semmi rossz! Talán arcra tényleg ne, ill. csak akkor, ha a csaj kéri, élvezi. Egyébként a sper-
ma a világ legtisztább anyaga, akár a női szekrétum.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!