Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánom őt egyáltalán?
Figyelt kérdés
3 hónapja van egy párom(szerelmes még nem vagyok) DE a gondom,h egyáltalán nem kívánom őt...2x feküdtünk le,de nem is szeretnék többször vele,pedig nem volt borzalmas.Ha bármelyik másik fiú pl haverjaim közelebb kerülnek hozzám úgy érzem 100x jobban kívánom bármelyiket, mint a páromat.Félreértés ne essék nem csalnám meg...csak furcsállom a dolgot,mivel előző párommal heti 3x is megtörtént. Nos lehet más pasi után kéne nézzek,mert titkon vm taszító van benne?? L/192011. máj. 3. 13:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen nem vonzódsz hozzá szexuálisan. Nincs meg a kémia köztetek.
3/7 anonim válasza:
Szerelmes még nem vagyok.....???????????? Akkor mi a kérdés? Nem szereted, nem jó a szex, akkor mi a jó atya égnek vagy vele?
4/7 anonim válasza:
cseréld le. Ez "a csak legyen valakim" kategória semmi jóra nem vezet. Csak rossz vége lesz.
5/7 anonim válasza:
Nem vagy szerelmes és mivel nincs kémia,ezért nem is leszel.Ez csak rosszabb lesz,ha nem vágysz rá és nem kívánod őt,mégis odaadod neked.A jó szex nem itt kezdődik!
6/7 A kérdező kommentje:
És idővel sem fog működni ez az egész??MErt én már ezt mondtam neki,h nincs köztünk összhang kár eröltetni ezt a kapcsolatot,de ő arra kért adjak neki időt és én is megfogom őt úgy szeretni,mint ő engem.
Hogy magyarázzam el észszerűen,h egy oldalról ez nem fog működni??
2011. máj. 3. 14:09
7/7 anonim válasza:
Már bocs de minek jössz össze olyannal aki iránt nem érzel semmit? nem fogom fel...mert ok ha nem szereted de szexuálisan vonz...de hogy se nem szereted se nem vonz....nem fogod megszeretni. Elhiheted.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!